Yeni Camaro’ya dıştan baktığımız zaman GM Otoritesi izleri taşıdığını söylemek mümkün. Ön tampon ve ızgarasında ince dokunuşlarla modernlik ve sportifliği bir arada gördüğümüz Camaro asıl değişikliği renk opsiyonlarıyla yaşayacak. 2021 Camaro'nun garnet kırmızı renk tonu ve ralli yeşili metalik tonuyla yollarda göz kamaştıracak.

İç mekanda mütevazi değişiklikler yapılmış. Camaro hayranları artık medya sisteminde  kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay'i destekleyen yükseltilmiş bir bilgi-eğlence sistemini bulacaklar. Ayrıca kablosuz akıllı telefon şarj cihazı özelliği makyajlı Camaro’da yapılan yenilikler arasında yer alıyor.

Turboşarjlı Camaro 2.0 litrelik dört silindirle çalışan ve 275 Hp üreten bir motora sahip. Yüksek performanslı Camaro SS ise, 6.2 litrelik V8 motoru ve 455 beygirlik gücü ile geri dönüyor. Motor aynı kalırken, şanzıman bölümünde önemli bir değişiklik var. 1LE Track Performans Paketine sahip 2021 Camaro SS artık on vitesli otomatik şanzımanla sipariş edilebilir. Spor otomobilin fiyatı hakkında kesin bir miktar henüz söz konusu değil.