Lexus LS, kısa süre önce tanıtılan IS'ye benzer bir stil yaklaşımı benimsedi . Dış ve iç güncellemelere ek olarak, mühendisler sedanın konfor, sessizlik ve genel iyileştirme seviyelerinin yanı sıra dinamikleri yükseltmeye odaklandı. Tasarım söz konusu olduğunda yenilenen Lexus LS, L şekilli DRL'lere sahip yeni üç ampullü farlara ve alt kenarlarında kare yan girişleri ile krom kaplamaya sahip yenilenmiş bir tampon içeren yeni bir ön kaplama benimsemiş. Ek olarak, ızgara ağının rengi koyu metalik olarak değiştirildi.

Arka uç arka lambaların yeni LED imzası ve Piyano Siyahı kaplamadan çıkan model çubuğu ile neredeyse aynı görünüyor. Diğer değişiklikler arasında, F Sport modeli için ızgara için özel bir renk alan yeni 20 inç jantlar yer alıyor. Renklerden bahsetmişken, 2021 Lexus LS, Gin-ei Luster adlı yeni bir vücut boyası ile kaplanır ve radyan malzeme (alüminyum pulları) içeren boya Sonic Yöntemi kullanılarak uygulanır. Lexus otomobilin hatlarına gerçekten iyi uyduğunu söylediği pürüzsüz, ayna benzeri bir dokuya sahip.

İç mekan değişiklikleri SmartDeviceLink, Apple CarPlay ve Android Auto ile uyumlu bilgi-eğlence sistemi için yeni 12,3 inç genişliğinde dokunmatik ekranla vurgulanıyor. Direksiyon simidindeki ve orta konsoldaki kumandalar artık siyah renkli. Koltuk ısıtıcıları ve direksiyon ısıtıcısı için yeni bir düğme orta istifin üzerine eklenmiştir. İç tasarım söz konusu olduğunda, 2021 LS, Nishijin brokar ve metal yaprak dekorasyonunu birleştiren yeni bir 'Nishijin & Haku' kaplamasına sahip.

Yeniden tasarlanan Lexus LS için güncellenen bir diğer önemli özellik, AI destekli Lexus Teammate gelişmiş sürüş destek paketi . Sistem ilk olarak Japonya'da, daha sonra diğer pazarlarda tanıtılacak. Gelişmiş Sürüş sistemi, otobanlarda ve diğer motorlu taşıtlar için sadece karayolunda araç kullanırken şeridinde tutma, araç-araca mesafeyi koruma, şerit bölmeleri, şerit değiştirme ve diğer araçları sollama gibi sürüş özelliklerini destekler. Advanced Park, aracı otomatik olarak park etmek için entegre kameralar ve ultrasonik sensörler kullanır. Diğer yeni özellikler arasında daha büyük bir dijital dikiz aynası ve BladeScan AHS (Uyarlanabilir Uzun Far Sistemi) bulunmaktadır.