Benzersiz tasarımda olan tamponları ve rüzgarlıkları, yeni tekerlekleri ve lastikleri, daha büyük frenleri ve yükseltilmiş spor koltukları ile Nissan Z Nismo'nun Kaliforniya caddelerinde kamuflajla test edildiği belli olmakta. Nissan'ın en son üretilen spor otomobilinin kamufle edilmiş prototip versiyonları, son aylarda Kaliforniya'da düzenli bir olay haline geldi ve yakın zamanda 370Z'nin standart Z ve Nismo versiyonunun görüntülendiği söylendi ancak bu önceki prototiplerin hiçbiri, standarta kıyasla bu sonuncusu kadar çok değişiklik göstermedi bu yakında çıkacak olan Nismo'ya üretime hazır haliyle ilk bakışımız olduğunu gösteriyor.

Otomobilin içinde eski 370Z Nismo'dakilere benzer ince Recaro spor koltuklar görülüyor.  Japon dergisi Best Car, Nismo-tuned Z'nin kırmızı dikişli benzersiz iç döşeme, deri ve Alcantara direksiyon simidi ve yenilenmiş gösterge grafiklerini ayarlandığını bildirdi. Z Nismo prototipi, standart modelden daha alçaltılmış görünüyor ve Best Car, üretilen otomobilin yeniden ayarlanmış süspansiyon, spor egzoz, Yamaha performans şasi amortisörleri ve arabanın etrafında şasi desteği olacağını bildiriyor.

Gücü ve torku standart 298kW ve 475Nm'nin üzerine çıkarmak için 3.0 litrelik çift turboşarjlı ''VR30'' V6 motordan daha fazla güç alınabileceğini öne sürüldü bu da otomobil severler için akıllarda merak uyandırdı. Z Nismo'nun daha fazla güç, yenilenmiş şasi, daha büyük frenler ve daha sportif tasarımla gelecek yılın ortalarında showroomlarda $100.000'a yakın bir fiyatla satışa çıkacağını gösteriyor.