2024 model yılı için lüks model nihayet RX'in ikinci en güçlü motor seçeneği haline gelen bir şarj edilebilir hibrit güç aktarma organına kavuşuyor.
RX 450h+, hibrit kurulumunu NX ile paylaşıyor, yani kaputun altında iki elektrik motoru ve bir lityum-iyon pil paketi tarafından desteklenen 2,5 litrelik sıralı dört silindirli bir benzinli motor var. Bu kombinasyon 304 beygir gücü tepe çıkışı üreterek elektrikli lüks SUV'a tahmini 6,2 saniyede saatte 0-100 kilometre hızlanma sağlıyor. En yüksek hız elektronik olarak 200 kph olarak belirlenirken, bataryanın tek bir şarjı 56 kilometre tamamen elektrikli menzil için yetecek.
Lexus, hibrit SUV'un standart olarak 120 voltluk prizler için Seviye 1 şarj kablosu ile donatıldığını açıklıyor. Mevcut maksimum 240 volt şarj akımı kullanılarak ve "ideal koşullar altında" RX 450h+, 6,6 kilovatlık yerleşik şarj cihazı ile yaklaşık iki buçuk saatte tamamen şarj edilebilir.
Yeni RX 450h+ sekiz dış renk ve standart 21 inç 20 kollu jantlarla sunulacak. Ayrıca ısıtmalı ve havalandırmalı dört elektrikli koltuk, ambiyans aydınlatması, ısıtmalı direksiyon simidi, panoramik cam tavan ve 21 hoparlörlü Mark Levinson premium ses sistemi gibi iç donanım da standart donanımın bir parçası.