67 ülkenin yönetiminden sorumluyum!
 “Delphi Technologies’in Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü’yüm. Yaklaşık 20 yıldır Delphi Technologies'te görev yapıyorum. Delphi Technologies’de daha önce üretim kanalında, farklı görev ve fonksiyonlarda yöneticilik yaptım. 2014 yılında Satış Sonrası Ülke Direktörü olarak atandım. O dönemde sorumlu olduğum bölge yalnızca Türkiye ile sınırlıydı. 2015 yılında buna Bulgaristan, Azerbaycan, Gürcistan ve Ermenistan eklendi. 2018 yılındaki son görevlendirme ile Bölge Direktörü olarak atanarak İngiltere merkezli olan Delphi Technologies'in satış sonrası organizasyonunda Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika’da 67 ülkenin yönetiminden sorumlu olarak görev alıyorum. “
 
 
Geliri 4,9 milyar dolara ulaştı
“Delphi Technologies’in küresel gelirleri 2018 yılında 4,9 milyar dolara ulaştı. Delphi Technologies, motor performansını optimize eden, araç verimliliğini artıran, emisyonları azaltan, sürüş performansını iyileştiren ve araçların elektrikle geleceğe hazırlanma sürecini destekleyen tahrik sistemlerinin geliştirilmesinde, tasarımında ve üretiminde lider bir şirket olarak dikkat çekiyor. Delphi Technologies aynı zamanda dünyanın lider satış sonrası tedarikçisi olarak öne çıkıyor. 2018 yılı net satışlar içerisindeki satış sonrasının payı yüzde 20 olarak dikkat çekiyor. 150'den fazla ülkede temsil edilen ve küresel çapta 2400'den fazla servis noktası bulunuyor.”
 
 
28 bayimiz ve 37 adet de dizel yetkili servisimiz var.
“2014 yılında ekip olarak göreve başladığımızdan bugüne satış sonrası olarak hacmimizi döviz cinsinden 2,5 katına çıkardık. Şu anda toplamda 28 bayimiz ve 37 adet de dizel yetkili servisimiz var.
 
 
3 alanda teknoloji geliştiriyoruz!
Dizel, benzinli ve elektrikli araçlar olmak üzere 3 alanda da teknolojilerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Dizelde dünyanın önde gelen common rail teknolojisine sahip birkaç firması arasındayız. Benzinli araçlar için geliştirdiğimiz GDI teknolojisi ile özelliklegüçlüyüz. Bu teknoloji, dizelin verimlilik ve performansını benzinli araçlarda sunabiliyor.
Yine elektrikliye nazaran Türkiye’de daha fazla ön plana çıkan hibrit konusunda teknolojimiz mevcut. Ayrıca Delphi Technologies, ticari araçlar için de elektrikli çözümler üretmeye odaklanıyor.