Şimdiye kadar Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bomba imha operasyonlarında ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) arama kurtarma faaliyetlerinde sıkça kullanılan 8x8 arazi aracının sivil hayatta da kullanımı başladı.  Ava tutkusuyla tanınan Ankaralı iş adamı Onur Öngün, hem karada hem de denizde kullanılabilen aracın sarp arazideki ilk av tecrübesinde çok başarılı sonuç verdiğini belirtti.
 
Yoğun iş temposunun yorgunluğunu doğa sporlarıyla giderdiğini anlatan Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, arazi şartlarının her koşuluna uyum sağlayabilen aracı ilk olarak Ilgaz Dağları’nın zorlu koşullarında test ettiğini, araç sayesinde doğada 8 günü rahatlıkla geçirdiklerini vurguladı.
 
Ülkemizdeki av alanlarının oldukça engebeli ve zorlu olabildiğini söyleyen Öngün, “Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün izniyle Ilgaz Dağlarında gerçekleştirilen Kızıl Geyik avına katıldım. Argo sayesinde, avladığım 8 çatallı 350 kiloluk geyiği kolaylıkla kamp alanına götürebildim.  Böyle bir imkanım olmasaydı bu ağırlık sadece havadan yapılacak bir müdahale ile yani helikopterle taşınabilirdi. Sağladığı avantajı fark edenler ATV’yi talep edecektir. Aracın maliyeti, Ankara’da bu konuda hizmet veren distribütör firma aracılığıyla yaklaşık 40 bin dolar ve ilave olarak KDV oldu” dedi.
 
Av ve doğa sporlarının en zahmetli süreci olan ulaşım ve taşıma sorunlarını sona erdirecek 8 tekerlekli ATV “Argo”, arazi şartlarının her türlü koşulunda avcıların ve doğa sporlarına ilgi duyanların yardımına koşuyor.​