Fleet First sözleşmesi, Goodyear TruckForce bayileri tarafından verilecek düzenli hizmetleri, ServiceLine24H yol yardım hizmetini, Lastik kaplama hizmetini ve Fleet Online Solutions adlı filo yönetimi yazılımı içeren bir toplam filo yönetimi çözüm paketi olarak öne çıkıyor. Bu filo çözümleri paketinin en önemli unsurlarından birini oluşturan FleetOnlineSolutions, dünyanın neresinde olursanız olun, herhangi bir cihazdan filo bilgilerinize erişim sağlayan internet tabanlı bir lastik yönetim sistemi. Sistemin veritabanında araçların, lokasyonların, lastiklerin ve anlaşmaya varılan maddelerin detayları bulunur. Sözleşme kapsamındaki işlemler tüm araçlarda her zaman yapılabilir, böylece hizmet verimliliği maksimum düzeye çıkar ve aracın hizmet dışı süresi en aza iner.

 

Bir Goodyear servis sağlayıcı, aracınızda bir işlem tamamladığı zaman, FleetOnlineSolutions kolay okunur bir biçimde işlemi özetler ve raporlama yapar. Tüm bunlara ek olarak sistem, özel servis işlemlerinin sıklığını yönetmek için bir yetkilendirme ve onaylama aracı olarak da kullanılabilir. Her işlem tamamlandığında, FleetOnlineSolutions fatura süreçlerini otomatik olarak gerçekleştirir; tüm faturalar doğru kurda değerlendirilir ve herhangi bir işlem yapılmasına gerek kalmadan servis sağlayıcısına tek bir aylık hesap ekstresi ile ödeme kolaylığı sağlar.

 

Aktifsped Genel Müdürü Ekin Tırman konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Sözleşmeyi imzalamamızı takiben ilk aşamada Goodyear ekipleri tarafından filomuzdaki 62 aracın üzerindeki 380 lastik incelendi ve ardından bulgular üzerine Goodyear ekipleri ile ortaklaşa bir toplantı yapıldı. Bu inisiyatifi takiben, lastik operasyonlarımızı kapsayan maliyetlerimizde bir iyileşme sağlayacağına inandığımız ortaklaşa kararlar alındı. Goodyear ile aramızdaki ticari ilişkinin bir ortaklığa dönüştüğünü görmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

 

Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Şaban Güngör ise; “İlk Fleet First sözleşmemizi Aktifsped ile yapmış olmaktan gururluyuz. Bu sözleşme kapsamında Aktifsped Türkiye’de FleetOnline Solutions kullanan ilk filo olacak" dedi.