50 bin TL’ye 24 ay vade ve yüzde 1.19 faizli eşit ödemeli kredi kullanma imkanının da bulunduğu kampanyada Alfa Romeo, 88 bin TL’den başlayan anahtar teslim fiyatlı 1.6 JTDM 120 HP dizel motor ve manuel şanzıman kombinasyonlu Giulietta için ekonomik satın alma natifleri yaratıyor.

Eylül ayında Giulietta ’ya özel bir kampanya fırsatı sunan Alfa Romeo, müşterilerine tercih ettikleri modelin fatura bedelinin yarısını 2016 Eylül’ünde peşin ödeyerek yepyeni bir Alfa Romeo’ya sahip olabilmelerini sağlıyor. Müşteriler tercih ettikleri Giulietta modelinin fatura bedelinin kalan yarısını ise avantajlı faiz oranlarıyla 2017 yılının Eylül ayında ödeyebiliyor.

Bununla birlikte kampanyada 50 bin TL’ye kadar 24 ay vade ve yüzde 0.94 faizli eşit ödemeli kredi imkânı da sunuluyor. Alfa Romeo Giulietta, Türkiye’de 1.6 litrelik 120 HP güç üreten JTDM turbo dizel motor ve hem manuel hem TCT otomatik şanzıman seçeneklerinin yanı sıra 1.4 litre 170 HP’lik benzinli ve TCT şanzımanlı versiyonuyla satışa sunuluyor.