Otobüs ve kamyon üreticileri içinde Türkiye’nin en fazla bayi ve servis ağına sahip olan markası Anadolu Isuzu, Türkiye’nin dört bir yanındaki araç teslimatlarına devam ediyor. Ankara, Bayburt, Manisa ve Niğde’de düzenlenen törenlerde Isuzu Novo Citi ve Isuzu Novo Lux araçlar yeni sahiplerine teslim edildi.

 

Anadolu Isuzu’nun Ankara bayisi Gençler Oto, Anadolu Isuzu Otobüs iş Birimi Satış Direktörü Tunç Karabulut’un katılımıyla gerçekleşen törende Ankara Otogarı Kooperatifi AŞTİ’ye 10 adet Novo Citi otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

 

1987 yılından beri otomotiv sektöründeki deneyimleriyle adından söz ettiren ve 14 farklı ilde Anadolu Isuzu’nun yetkili satıcısı olarak faaliyetlerine devam eden Öztopraklar Otomotiv, düzenlenen törende Bayburt Seyahat’e 1 adet Isuzu Novo Lux teslim etti. Törene Anadolu Isuzu adına Otobüs Bölge Satış Sorumluları Murat Küçük, Emin Günışık ve Burak Darıcı da katılım gösterdi.

 

Bir diğer teslimat töreni ise Manisa’da faaliyet gösteren Barem Turizm’e teslim edilen 10 adet Novo Lux araçla gerçekleşti. Anadolu Isuzu Otobüs iş Birimi Satış Direktörü Tunç Karabulut, Anadolu Isuzu Otobüs Satış Yöneticileri Onur Çetinkaya, Ferhat Sancaklı ve Anadolu Isuzu Otobüs Bölge Satış Sorumlusu Emin Günışık’ın katılım gösterdiği törende Isuzu’nun Manisa ve Uşak’ta faaliyet gösteren yetkili satıcısı Yükseliş Otomotiv, Manisa’da okul ve personel taşımacılığı sektöründe uzun yıllardır önemli çalışmalara imzasını atan Barem Turizm’e araçlarını teslim etti.

 

Niğde’de düzenlenen araç teslimat töreninde ise yoğun bir katılım vardı. Niğde, Kayseri, Nevşehir, Yozgat, Sivas ve Tokat’ta faaliyet gösteren Anadolu Isuzu yetkili satıcısı Okur Otomotiv, 4 adet Isuzu Novo Lux model aracı Niğde’nin personel taşımacılığında ön plana çıkan markası Acar Seyahat’e teslim etti. Törende aynı zamanda daha önceden teslim edilen Isuzu marka araç filosu da sergilendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği törene AIOS Otobüs İş Birimi Satış Direktörü Tunç Karabulut, Emniyet Müdürü Salim Çobanoğlu, Belediye başkanı Rıfat Özkan, Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, Özel İdare Sekreteri Ali Nebol, Ticaret Borsası Müdürü Şevket Katırcıoğlu, Müsiad Başkanı Şerafettin Aydoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, Ak Parti il yönetimi, MHP il başkanı Ali Güngör, Niğde il müdürü Nejdet Yılmaz, Anadolu Isuzu Otobüs Bölümü Satış Yöneticileri Onur Çetinkaya, Ferhat Sancaklı, Anadolu Isuzu Otobüs Bölümü Bölge Satış Sorumluları Murat Küçük, Emin Günışık ve Burak Darıcı katılım gösterdi.

 

Isuzu Novo Citi, şehiriçinde şehirdışı yolculuk konforu sunuyor

Anadolu Isuzu’nun Türkiye’de üretimini gerçekleştirdiği Novo Citi midibüsler düşük yakıt ve bakım maliyetleriyle dikkat çekiyor. Şehiriçi taşımacılığında 7,5 metrelik uzunluğu ile sürücüsüne üstün manevra kabiliyeti sağlayan Novo Citi, aynı zamanda gelişmiş teknolojik özelliklere de sahip. Sınıfının ilk engelli rampasına sahip olan araç; Euro 6 normlarındaki, kalitesi dünyaca kabul edilen 190 beygirlik, güçlü turbo dizel motoruyla, işletme giderlerini azaltarak, sahibinin kazancına kazanç katıyor.

Modern kumaş koltuklar ve katlanır arka koltuklar ile yolcularına yüksek konfor sağlayan Isuzu Novo Citi, şehiriçi yolculukları daha da keyifli kılıyor. Çift kanatlı ön ve arka kapılar sayesinde yolcular araca tek sıra halinde binerken, bilet kontrolünün yapılması da kolaylaşıyor. Havalı arka süspansiyonların üstün bir sürüş konforu sağladığı araç, yolcularına şehiriçi taşımacılıkta, şehirdışı araç konforu sunuyor.

 

Isuzu Novo Lux ile üstün konfor ve güvenlik standart

 

Estetik ve lüks tip şapkalıklar, kumaş-formika tavan kaplama, geriye yatar yana açılır yolcu koltukları ile konforu en üst düzeyde yaşama imkanı sağlayan Isuzu Novo Lux, 190 beygirlik uzun ömürlü Isuzu motoru kullanıyor. Euro 6 emisyon standartlarında olan Novo Lux’te, ABS, ASR fren sistemi ve Immoblizer güvenlik sistemi standart olarak sunuyor.