Deneyimli gazeteci Mehmet Ali Kantarcı’yı “Haber Koordinatörü” olarak bünyesine katan Arabam.com, otomotiv sektöründeki gelişmeleri ziyaretçilerine en hızlı ve doğru bilgiyle aktarmayı hedefliyor.

16 yıllık tecrübesi ile milyarlarca internet kullanıcısı, binlerce oto galerisi ve otomotiv şirketine hizmet vermeye devam eden, online araç almak ve satmak isteyenlerin buluşma noktası Arabam.com, bir yandan da otomotiv sektöründeki en güncel ve doğru içeriğe sahip mecralardan biri olmak adına atılımlarına devam ediyor. Bu bağlamda deneyimli gazeteci Mehmet Ali Kantarcı’yı “Haber Koordinatörü” olarak bünyesine katan Arabam.com içerik anlamında ziyaretçilerine en hızlı ve doğru bilgiyi aktarmayı hedefliyor.

Mayıs ayı itibariyle yeni görevine başlayan Mehmet Ali Kantarcı, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra uzun yıllar çeşitli mecralarda (NTV, Dünya Gazetesi, Referans Gazetesi ve Radikal Gazetesi) ekonomi ve otomotiv editörlüğü görevlerinde bulundu. En son 2 yılı aşkın bir süre radikal.com.tr’nin otomotiv editörlüğünü üstlenen Kantarcı, İngilizce bilmektedir.