Arabam.com’un Teknoloji ve Ar-Ge birimi tarafından geliştirilen yeni uygulamalar, akıllı cep telefonlarından araç ilanlarına daha kolay ve hızlı erişim imkanı sağlıyor.

16 yıllık tecrübesi ile milyarlarca internet kullanıcısı, binlerce oto galerisi ve otomotiv şirketine hizmet vermeye devam eden, online araç almak ve satmak isteyenlerin buluşma noktası Arabam.com’un mobil uygulamaları tamamen yenilendi. Değişen teknolojilere uyum sağlayacak şekilde geliştirilen uygulamalar, Google Play ve Apple Store'dan indirilebiliyor. Android ve IOS platformlarında çalışan yeni mobil uygulamalar, Arabam.com’un kurumsal web sitesinde (www.arabam.com) yer alan araç ilanları ve fotoğraflarının kolaylıkla incelenip takip edilmesine imkân tanıyor.

Yenilenen uygulamalar ile kolaylıkla 2. el araç ve 0 km araç kategorilerinde ilan arama, inceleme, takip etme mümkün olurken, galeri ve yetkili bayi bilgilerine ulaşmak, araç takibe almak gibi özelliklerin kullanıma açılması ön plana çıkıyor. Bununla birlikte Temmuz ayı sonunda ilan verme modülü de kolay ve kullanışlı bir ekranla aktive edilecek, ekspertizli araçlar kurumsal web sitesinden olduğu gibi yenilenen aplikasyonlar sayesinde mobil olarak da detaylı biçimde incelenebilecek.