20 inçlik dövmeli AMR gümüş çelik jantlar ise siyah renkli fren kaliperleriyle birlikte standart olarak sunuluyor. Aracın içinde ise tek renkli Alcantara deri sürücüleri karşılıyor.

İlk etapta ABD genelinde satışa çıkacak olan 2019 Aston Martin DB11 AMR’nin fiyatı 241 bin dolar olarak belirlenmiş. Senenin ortalarında teslimatı başlayacak olan aracın sınırlı sayıda üretilecek versiyonunun ABD fiyatı henüz belli değil.

Lüks ve ihtişamlı görünümüyle dikkat çeken yeni Grand Tourer modeli 2019 Aston Martin DB11 AMRgörücüye çıktı! İlk kez 2016 yılında satışa sunulan DB11 V12 modelinin yeni versiyonu olarak pazarda konumlandırılması planlanan araç, önceki modele kıyasla 30 beygir daha fazla güce sahip. Aston Martin’in yeni amiral gemisi modeli olması da kuvvetle muhtemel.

5.2 litrelik çift turboşarjlı V12 motora ev sahipliği yapan model, 0’dan 100’e sadece 3.5 saniyede çıkabilecek kadar güçlü. Maksimum hızı 335 km/s olarak belirtilen araç, bu yönüyle Aston Martin’in an itibariyle satışını gerçekleştirdiği en hızlı model olma özelliğine de sahip.

Daha yüksek manevra kabiliyeti ve gelişmiş yol tutuşu için şasesi elden geçirilen aracın şanzımanında vites kalibrasyonu da gerçekleştirilmiş.

Modelin dış görünüşüne baktığımızda ise agresif çizgiler bizi karşılıyor. Bol miktarda karbon fiber ve parlak siyah detayların hakim olduğu aracın farları ve arka stop lambaları karartılmış. Yan lipler, aynalar ve egzoz uçlarında da yine aynı siyah ton seçimine rastlayabilmek mümkün.

Ancak İngiltere fiyatının 201 bin 995 Sterlin olacağı açıklandı. Bu da baz modelden yüzde 15 daha pahalıya satılacağı anlamına geliyor.