İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin, her ne kadar sadece dış görünümden ibaret olsa da tam bir yıl önce hypercar modeli Valkyrie'yi tanıtmıştı. Ve bugün İngiliz firma, neredeyse tamamlanmış, dış görünümü %95 hazır halini duyurdu. Aston Martin, birçok yeni fotoğrafın yanı sıra aracın "gözyaşı damlası şeklindeki kokpitin üst vücut yüzeyleri ve alt küvet kıvrımları, kokpit zemininin her iki yanındaki kocaman tam boy Venturi tünelleri arasında bulunan alanın zarfını takip ettiğini" ifade ediyor.

Koltukları doğrudan küvete cıvatalayarak iç alan en üst düzeye çıkarılmış. Gerçek F1 ve Le Mans otomobil modasındaki iki kişi sakin bir "ayak-yukarı" konumundadır. Her iki yolcu da arabayla bir olmak için. Dört noktalı emniyet kemerleri standart iken, altılı noktalılar pist meraklıları için hazır olacak. Sürücüye işleri basit tutmak için tüm şler direksiyon simidine yerleştirilmiş ve tüm canlı işaretler tek bir OLED ekranında gösterilmiştir. Ve evet, direksiyon ayrılabiliyor. Dışa geri döndüğünüzde, cam yapı özellikle ileri ve çevresel yan yana görüşlerin kesintisiz olmasını sağlamak içindir.

Çünkü Aston Martin, kapı kolları gibi şeyleri "istenmeyen aerodinamik rahatsızlıklar ... (ya da dağınıklığı)" olarak görüyor, çünkü Valkyrie'nin yanlarının her iki yanına monte edilmiş arka yüz kameraları için kapı aynaları söküldü. Kapaklı gövde ve çatıya monte edilmiş motor hava alımı nedeniyle arka cam da yok. Genel dış tasarım çoğunlukla konsept ile aynı. Farklılıklar arasında bazı aero yenilikler ve kokpit ile ön tekerlek kemerleri arasındaki vücut yüzeyindeki açıklıklar bulunuyor. F1 ilhamlı farlar diğer Aston Martin'lerdeki ünitelere göre yüzde 30-40 daha hafif olması gibi ilginç tasarım ayrıntıları da vardır.

Normal AM rozetinin çok ağır kabul edildi, bu yüzden burnu süsleyen "kanat" rozetini not edin. Düz bir eski çıkartma yeterince iyi değildi. Bu eşsiz rozet şaşırtıcı derecede normal emaye kanat rozetinden yüzde 99.4 daha hafif ve bir insan saçından yüzde 30 daha ince. Arka bölümde, arabanın omurganın altına inen küçük köpekbalığı kulacının ucuna monte edilmiş, merkezi olarak yerleştirilmiş yüksek monte kırmızı LED stop lambası var. Söylemeye gerek yok, Aston Martin Valkyrie oldukça önemli bir şey ve yakın gelecekte üretim versiyonu başlayınca yüzde 100 tamamlanmış arabayı görmek için merakla bekliyoruz.