Audi’nin otomotiv teknolojilerinde geldiği son noktayı tanımlayan A8’in 5’inci nesli 11 Temmuz’da Barselona’da düzenlenecek Audi Summit’ te gerçekleştirilecek dünya prömiyeri öncesinde sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Audi tutkunları ve sinemaseverler, A8 ile ilgili ilk görüntüleri ve detayları, Örümcek Adam: Eve Dönüş filminde görebilecek.

 

Audi’nin desteğiyle gerçekleştirilen “Örümcek Adam: Eve Dönüş” Filmi’nde ünlü aktör Tom Holland tarafından canlandırılan Örümcek Adam “Peter Parker”, yine bir başka ünlü aktör Jon Favreau’nun oynadığı “Happy Hogan” tarafından Yeni Audi A8 ile aksiyondan aksiyona koşuyor. Sinemaseverler, bu sahnelerde Yeni A8’in ön ve arka tasarımını görme imkanı bulacak. Ayrıca Yeni Audi A8’de bulunan ve Audi’nin yapay zeka teknolojilerinin en ilerici örneği olan otonom sürüş teknolojilerini de izleyebilecek.

 

“Örümcek Adam: Eve Dönüş” filminde, Audi sadece A8 ile yer almıyor. Filmde Tony Stark karakteri Audi R8 V10 Spyder, Peter Parker da Audi TTS Roadster kullanıyor.

Filmin dünya prömiyeri 28 Haziran’da Los Angeles’ta yapılarak, Temmuz ayı içinde dünya genelinde gösterime girecek.