Alfa Romeo'nun dinamik orta sınıf sedanı Giulia, yeni yıla ödülle girdi. Almanya'nın prestijli otomobil dergilerinden Auto Motor&Sport tarafından bu yıl 42'incisi düzenlenen ve yılın en iyilerinin seçildiği “Best Car 2018” isimli yarışmada, toplam 18 farklı ülkeden okuyucular, 11 farklı kategoride 385 model için oylamada bulundu. Alfa Romeo Giulia, yüzde 22,4'ünü alarak, kendi kategorisinde"2018 Yılın En İyi Otomobili" ödülüne layık görüldü. Alfa Romeo EMEA Başkanı Roberta Zerbi, Stuttgart’ta gerçekleştirilen törende, "Giulia’nın bu ödüle layık görülmesinden büyük memnuniyet duyuyoruzAlfa Romeo Giulia'nın Almanya'daki başarısı son derece önemli, aynı zamanda tasarımcı ve mühendislerimiz Alman otomobil tutkunlarının tercih ve beklentilerini karşıladığı için son derece gurur verici" şeklinde konuştu.

 

Alfa Romeo Giulia Hakkında:

 

Türkiye’de 2.0 litre 200 HP arkadan itişli, 2.0 litre 280 HP dört tekerden çekişli ve 2.9 litre 510 HP arkadan itişli kombinasyona sahip 3 farklı motor seçeneğiyle tercih edilebilen Giulia otomatik şanzımanla donatılmış olarak, müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Motor tipine göre Super, Veloce ve Quadrifoglio Verde adı verilen üç ayrı donanım seviyesiyle müşterilerinin beğenisine sunulan Alfa Romeo Giulia, benzersiz tasarımı, sürüş dinamizmi ve üstün teknolojik özellikleriyle sıra dışı bir Alfa Romeo modeli olarak öne çıkıyor. Euro NCAP’ten aldığı yüzde 98’lik yetişkin yolcu koruma

 

notuyla tüm zamanların en yüksek sonucunu elde eden Giulia, lüks sportif sedan pazarında sınıfının en iyi performans değerlerini sunabilen modeli olmasının yanı sıra en sıra dışı ve heyecan uyandırıcı modeli olmasıyla da kalpleri fethediyor.