Akaryakıt sektörünün müşteri memnuniyetinde lider markası OPET ve dünyanın en büyük araç kiralama markaları Avis ve Budget, uzun soluklu bir işbirliğine imza attı.

İşbirliği kapsamında, Avis ve Budget ofislerinden araç kiralarken ücretsiz OPET Yakıt Kart sahibi olanlar, kiraladıkları araçlar için OPET istasyonlarından yapacakları benzin ve motorin alışverişlerinde, yüzde 3 indirim hakkı kazanıyor. Aynı kullanıcılar, cep telefonu numaralarını tanıtarak ya da Opet Kart’larını kullanarak bireysel araçları için 300 TL’ye kadar olan alıverişlerinde ise 5 kat yakıt puan kazanıyor. Bir defaya özel olan bireysel araç kampanyasından yararlanmak isteyenlerin, Avis veya Budget yazıp, kiralama sırasında aldıkları OPET Yakıt Kart numarası ve cep telefonu numarasını 6738’e SMS ile göndermesi yeterli oluyor. Avis ve Budget ofislerinden kiralanan araçlar için geçerli olan yüzde 3 indirim fırsatı ise tüketicilerin kısa dönemli tüm kiralamalarında geçerli olacak.

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir işbirliğine ilişkin şöyle konuştu: “Akaryakıt sektörünün en büyük oyuncularından OPET ile araç kiralama sektörünün standartlarını belirleyen öncü oyuncuları Avis ve Budget markalarımızla çok değerli bir iş birliğine imza atmış bulunuyoruz. Müşteri memnuniyetini artırmak ve deneyimini iyileştirmek için sürekli yeni ürün ve hizmetler devreye alıyoruz, iş birlikleri geliştiriyoruz. Müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun filo yapısı, en yeni model ve marka yelpazesi, en geniş araç parkı ve yönetim sistemleri ile hizmet sunuyoruz. Pazarda günlük araç kiralama işinde AVIS markamızla birinci, BUDGET markamızla ikinci sıradayız. AVIS markamızla 8 yıldır EMEA Bölgesinde 110 ülke içinde müşteri memnuniyetinde 1.sırada bulunuyoruz. Budget markamızla da sayısız ödül kazandık. Müşterilerimize, araçlarını aldıkları noktadan teslim anına kadar 7/24 her türlü desteği sağlıyor ve bu hizmetin markalarımıza olan bağlılığın kaynağı olduğunu düşünüyoruz. Her zaman, müşterilerimizin mutluluğunu ve markalarımızla yaşadıkları bütünsel müşteri deneyimini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. 9 yıldır üst üste müşterinin en çok memnun olduğu marka seçilen OPET ile bu değerli iş birliğini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müşterilerimiz araçlarını kiraladıktan sonra kullanırken de onlara katma değer yaratacak bu proje ile sektörde öncü uygulamalar geliştirmeye devam ediyoruz.”

OPET GENEL MÜDÜRÜ CÜNEYT AĞCA: “MÜŞTERİLERİMİZE SAĞLADIĞIMIZ FAYDALARI; BU İŞBİRLİĞİ, ÇAPRAZ KAMPANYALAR VE UZUN DÖNEMİ KAPSAYAN BAŞKA PROJELERLE SÜRDÜRÜYORUZ”

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, Türkiye’nin ilk araç kiralama şirketi olan AVIS ve en köklü markalarından Budget ile yaptıkları işbirliği ile müşterilerine fayda yaratmayı sürdürdüklerini belirterek, şunları söyledi: “Ürün ve hizmet kalitemizi her geçen gün artırarak, bir akaryakıt dağıtım markası olmanın ötesinde müşterilerimizin hayatında kalıcı yer kazandık. KalDer tarafından yapılan araştırmalarda, 9 yıl üst üste sektörümüzde müşteri memnuniyeti en yüksek marka seçildik. 2016 yılında ise KalDer ve Ipsos’un yeni çalışması “Türkiye Müşterinin Sesi Araştırması”nda akaryakıt sektöründe ‘Müşteri bağlılık seviyesi en yüksek marka’ ilan edilerek başarımızı 10yıla taşıdık. Diğer taraftan Capital Dergisi tarafından sektörümüzün en beğenilen şirketi seçildik. AVIS ve Budget ile çok ses getireceğine inandığımız önemli bir işbirliğine imza atmaktan oldukça mutluyuz. Müşterilerimize sağladığımız faydaları bu işbirliği, çapraz kampanyalar ve uzun dönemi kapsayan başka projelerle sürdürüyoruz. Öncü ve yenilikçi konumumuzu önümüzdeki dönemde de koruyarak ‘Kusursuza Yolculuğumuz’a devam edeceğiz.