Bajaj’ın yeni nesil motosikleti Pulsar RS 200, markanın liderliğini sürdürecek bir model olarak dikkat çekiyor. Türkiye’de 15 Eylül’den itibaren 10 bin 990 TL’lik rekabetçi anahtar teslim fiyatıyla satışına başlanacak olan Pulsar RS 200, sportif tasarımıyla olduğu kadar 3 bujili ve 4 supaplı 24.5 HP’lik motoru, 6 ileri vitesli şanzımanı ve Nitrox şok emicili özel süspansiyon sistemine ek olarak ABS frenlerle de konforlu, atak ve güvenli sürüş özellikleri sunuyor.

Dünyanın en büyük 3. motosiklet üreticisi olan Hintli Bajaj Auto’nun ülkemizdeki temsilcisi Kuralkan Holding tarafından geçtiğimiz yıl satışa sunulan Pulsar ailesi yeni modellerle büyümeye devam ediyor. Agresif tasarımı ve devrim yaratan motoruyla Sport sınıfındaki kuralları yeniden yazacak olan Pulsar RS 200, 15 Eylül tarihinden itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor. Pulsar 200 NS modeliyle kısa sürede yüzde 30 pazar payına ulaşarak ülkemizde sınıfının en çok satılan modelin üreticisi Bajaj, yeni modeliyle de bu başarısını sürdürmeyi amaçlıyor.

 

10 bin 900 TL’lik rekabetçi anahtar teslim satış fiyatı ve sportif tasarımıyla dikkat çeken Bajaj Pulsar RS 200, motosiklet endüstrisinde teknoloji anlamında ilkleri barındırmasıyla da dikkatleri çekiyor. Dünyanın ilk 3 bujili ateşleme sistemi ve 4 supap teknolojisine sahip Bajaj Pulsar RS 200’ün 24.5 HP’lik, enjeksiyonlu ve sıvı soğutmalı güç ünitesi, daha yüksek hızlara erişebilmeye imkan tanıyor. 6 ileri vitesli şanzımanı ve Nitrox şok emicili özel süspansiyon sistemiyle sunduğu sürüş özellikleriyle motosiklet severlerin beğenisini kazanan Bajaj Pulsar RS 200, yüksek performans beklentilerini rahatlıkla karşılayabiliyor. Özel tasarlanmış güçlü şasenin yanı sıra Exhaust Tec performans egzosu ve ABS sistemli frenleriyle de yarış pistlerindeki performansı motosiklet tutkunlarına sunuyor.

 

Japon markalı motosikletlerin seviyesinde teknoloji ve üretim kalitesinin yanı sıra Çin markalı motosikletlerle yarışacak fiyat skalasına sahip olmasıyla farkındalığını arttıran Bajaj markası, Türkiye çapında Kuralkan Holding tarafından oluşturulan 151 adet yetkili servis ve 128 adet yetkili bayili yaygın satış/satış sonrası ağına sahip olmasıyla da bir adım öne çıkıyor.