Dünyanın en büyük 3. Motosiklet üreticisi Bajaj tarafından üretilen ve TürkiyeDistribütörü Kuralkan tarafından Türkiye pazarına sunulan Qute, Türkiye yollarınıdolaşıyor. Roadshow etkinliği kapsamında Qute, toplam 21 ilde meraklılarıtarafından yakından incelenebilecek.8 Nisan 2016 tarihinde Yalova’dan başlayan roadshow 24 Mayıs 2016 tarihindeİstanbul’da sona erecek.

Yaklaşık 40 gün sürecek etkinlikte birçok şehir ve ilçedebelirlenen noktalarda sergilenecek Qute ile ziyaretçiler test sürüşü degerçekleştirebilecekler.“Pratik ve ekonomik çözüm”Qute tanıtım organizasyonu kapsamında düzenlenen roadshow’u değerlendirenKuralkan Motorlu Araçlar Pazarlama Müdürü Ekrem Ata, Qute modeli ile düşükbütçeli ancak pratik ve ekonomik bir çözüm sunduklarını belirterek “Ulaşım veyük taşımada gerek ilk alımda gerekse de işletme giderlerinde sağladığı düşükbütçelerin yanı sıra kolay ve pratik çözümler sunuyor. Roadshow aktivitesi ilearacımızı yakından tanıtmak ve sunduğumuz bu çözümleri yerinde göstermekistiyoruz” şeklinde konuştu.

Qute ile işler yolundaBajaj tarafından özellikle küçük ilçe ve köy hayatında pratik ulaşım ve yük taşımaaracı ihtiyacı göz önünde bulundurularak üretilen ve satışa sunulan Qute, AvrupaQuadricycle standartlarına uyumlu.Hızı saatte 70 kilometre ile sınırlı Qute’de 13 beygir gücünde 217 cc’lik susoğutmalı motosiklet motoru bulunuyor. 5 ileri 1 geri manuel şanzıman bulunanQute’de ön ve arkalarda kampana fren sistemi mevcut. 8 litrelik yakıt tankıkapasitesine sahip aracın ağırlığı 399 kg. 2752x1650x1312 mm ölçülerindekiQute’nin dönüş yarıçapı ise 3,5 metre. 4 kişilik kapasiteye sahip Qute’yikullanmak için otomobil ehliyeti yeterli oluyor. Qute, 2 yıl veya 30 bin kilometregaranti kapsamında satışa sunuluyor.