Hintli Bajaj Auto’nun ülkemizdeki temsilcisi Kuralkan Holding, Eurasia Moto Bike Expo 2016’da en gözde modelleriyle yer aldı. Mevcut ürün yelpazesinde yer alan ve başarılı satış grafiğiyle dikkat çeken 3 modelin yanında Avrupa pazarına nisan ayından itibaren ilk kez Türkiye’de satışa sunulacak olan comfort cruiser sınıfındaki Avenger 150 ve dünya lansmanı Türkiye’de yapılan dört tekerlekli motosiklet Qute modelleri de motosiklet tutkunlarından büyük ilgi gördü.

Bajaj Pazarlama ve Satış Müdürü Ekrem Ata, “Kuralkan Motorlu Araçlar Grubu olarak Eylül 2013’te dünyanın en büyük 3 motosiklet üreticisi arasında yer alan Bajaj Auto ile üretim ve ortaklık anlaşması imzaladık. 2014 yılı Mart döneminden itibaren de 3 ayrı sınıfa hitap eden 3 modelle Türkiye pazarına giriş yaptık. Kısa kısa bir süre içinde 123 bayi ve 135 servis sayısına ulaştık. Türkiye çapında 57 ilde yapılanmamızı tamamladık. Bu süreçte ‘sport’ sınıfında Pulsar 200 NS modelimiz ile pazar liderliği elde ettik. Bu yıl fuarda motosiklet severlerden gelen geri bildirimler doğrultusunda özellikle Pulsar model ailemize ağırlık verdik. Pulsar NS 150, Pulsar RS 200 ile birlikte yine aynı seriden çok amaçlı Pulsar AS 150 de motosiklet tutkunlarıyla buluştu” dedi.

Yeni Bir Sınıf: Comfort Crusier

Commuter ve Sport segmentlerindeki başarılarının yeni modeller için cesaret verici olduğunu ifade eden Ekrem Ata, yeni bir sınıfı da Türk kullanıcılarının beğenisine sunduklarını belirterek şunları söyledi: “Kullanım kolaylığı ve sürüş konforu anlamında yeni modellerin Türk kullanıcılarla buluşması için bir adım daha attık. ‘Comfort Cruiser’ sınıfındaki Avenger 150 modelimiz de  Avrupa’da ilk kez bu fuarda görücüye çıktı. Günlük kullanımın yanında keyif sürüşü için de ideal bir model olan Avenger 150’nin gördüğü büyük ilgiden çok memnunuz. Ayrıca geçtiğimiz aylarda dünya lansmanı Türkiye’de yapılan dört tekerlekli motosikletimiz Qute da kullanıcılardan gelen istekler doğrultusunda bazı yeniliklerle fuardaki yerini aldı ve bu yıla damga vuracak modellerden biri olacağı şimdiden belli.”