Geçtiğimiz sene BMW motosiklet satışını İstanbul Anadolu yakasına da taşıyan Borusan Oto, şimdi de Borusan Oto Avcılar’da satış sonrası hizmetleri vermeye başladı.

Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, Türkiye’de perakende BMW motosiklet satışlarının % 75’ini gerçekleştirdiklerinin altını çizerken İstinye, Ataşehir, Esenboğa ve Adana şubeleriyle başarılı bir satış performansı elde ettiklerini belirtti. Sakarya, Borusan Oto olarak yıl sonunda 510 adet BMW motosiklet satışına ulaşmayı hedeflediklerini de vurguladı.

BMW, BMW i, MINI, Land Rover ve Jaguar markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini Türkiye çapında başarıyla gerçekleştiren Borusan Oto, BMW motosiklet satış ve satış sonrasında da iddialı atağını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl BMW motosiklet satışını İstanbul Anadolu yakasına da taşıyan Borusan Oto, Ataşehir şubesinde motosiklet showroom’unu hayata geçirmesinin ardından şimdi de Borusan Oto Avcılar’da motosiklet servisini hizmete aldı. BMW motosiklet tutkunlarına satış sonrası hizmeti vermeye başlayan yeni servis noktalarının önemine dikkat çeken Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, “Türkiye’de BMW motosiklet satışlarının % 75’ini gerçekleştiriyoruz. İstinye, Ataşehir , Esenboğa ve Adana şubelerimizde de  başarılı bir satış performansı ortaya koyuyoruz. Borusan Oto olarak yılın ilk 4 ayında 210 adet BMW  motosiklet satışı gerçekleştirdik. Yıl sonunda Borusan Oto olarak 500 adet BMW motosiklet satışına ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.

Uğur Sakarya, “BMW Motorrad satış ve servis yatırımlarımız devam edecek. Yeni modellerle birlikte artan satışlar paralelinde motosiklet yatırımlarımızı arttırdık. Önümüzdeki yıl içinde İstanbul Anadolu yakasına bir satış ve servis noktası daha açacağız” açıklamasını yaptı.