Buna göre; Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcı showroomlarından seçilen otomobilin özellikleri mevcut otomobillerde yoksa, kişinin isteğine göre özel üretim siparişiyle tedarik edilebiliyor. Hayallerindeki otomobili kişiye özel tasarlanmış ve üretilmiş olarak kiralamak isteyenlere üretim sürecinde kullanmak üzere muadil geçici bir otomobil de sunuluyor.

Özel Üretim BMW Kiralama Ayrıcalığı

Kiralanmak istenen BMW otomobil için özel dış renk, özel dikişli kumaş ya da deri iç döşeme, ön koltuk havalandırma, elektrikli konfor koltuklar gibi ayrıntıların yanı sıra gerçek zamanlı trafik bilgisi ve Connected Drive dahil tüm bilgi ve eğlence sistemleri de isteğe göre tasarlanabiliyor. Otomobilin özel üretiminden teslimata kadar geçecek süre için isteğe göre muadil bir otomobil tedarik edilebiliyor. Özel üretim araçların teslimatı seçilecek bir Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısında gerçekleştiriliyor.

Borusan Otomotiv Premium Kiralama premium segmentte BMW’nin yanı sıra Land Rover, Jaguar ve MINI marka otomobilleri de kiralıyor. Çözüm odaklı ve kişiye özel Premium Hizmet Danışmanları’nın lastik değişiminden bakım randevusuna, yurtdışı çıkış evraklarından faturalandırmaya kadar bizzat takip ettiği hizmetleriyle de Borusan Otomotiv Premium Kiralama ayrıcalıklı bir kiralama deneyimi vaat ediyor.