Mini Kategoride Rüzgâr Evci ve Teoman Hoskin ile mücadele edecek olan BOM Karting takımı, Senior Kategoride kendine her yarışta podyumda yer bulan Kerim Sulyak ve Ayda Biter ile yarışlara katılacak. Master Kategoride ise BOM Karting, Türkiye'de ve dünyada birçok yarış serisi ile şampiyonayı takip etmiş, defalarca şampiyonluklar yaşamış tecrübeli pilot Aytaç Biter ile rekabet ediyor.
 
6 Ağustos Cumartesi günü saat 13:35’te sıralama turlarıyla hafta sonuna başlayacak olan BOM Karting Takımı, aynı gün saat 15:20’de gerçekleştirilecek ilk yarışta rekabet edecek. 7 Ağustos Pazar günü yapılacak iki yarışın ilki için sporcular 11:30’da start alacak, ikini yarış ise 15:05’te başlayacak.
 
BOM Karting takımının sponsorları Borusan Otomotiv, Borçelik, Borusan Lojistik, Borusan Oto, Porland, Supsan, Gedik Piliç ve Glasurit'tir.
 
BOM Karting Takımı Hakkında: 
2020 yılında genç sporcuları motor sporlarının geleceğine kazandırmak amacıyla kurulan BOM Karting Takımı, aynı sene içinde pandemi nedeniyle iptal edilen yarışları fırsat bilerek bir sonraki sezona yarış disiplininde antrenmanlar yaparak hazırlandı. 2021 Türkiye Karting Şampiyonası'nda takımlar ikincisi olan BOM Karting, Mini kategori Kadınlar birinciliği ve Senior Kadınlar kategorisi ikinciliğini elde etmiştir. BOM Karting Takımı, 2022 yılında da Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışmaya devam etmektedir.