APP STORE İÇİN TIKLAYIN

PLAY STORE İÇİN TIKLAYIN

Otomotiv dünyasının data analizi konusunda lider ismi Cardata, hem kaliteli hem de doğru bilgiyi otomotiv sektörü ve kullanıcıları ile buluşturuyor. Şirket, bu kapsamda şimdi de yenilenen mobil aplikasyonu ile Türkiye’de ilkleri hayata geçirmeye devam ederek, geniş veri tabanını, geliştirilmiş filtreleme özelliğini ve yeni eklenen elektrikli otomobil kategorisini kullanıcı dostu arayüz ile kullanıma sunuyor.

“32 bin araçlık rekor veri tabanı!”

Yenilenen uygulama ile otomotiv sektörüne dair birçok veriyi ve kolaylığı sağladıklarını vurgulayan Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, “Sektörümüzde yine bir ilke imza atarak, gelişmiş filtreleme özelliğini kullanıcılarımızla buluşturduk. Bu kapsamda veri tabanımızdaki araç sayısını 32 bine çıkartarak yeni bir rekor daha elde ettik. Ayrıca piyasadaki en fazla aracın datalarını bir arada sunduğumuz mobil uygulamamızda hem sıfır kilometre hem de ikinci el elektrikli ve hibrit araçların fiyatlarına da en güncel haliyle Türkiye’de yalnızca Cardata uygulamasında yer veriyoruz” dedi.        

Yenilikçi tasarım ile kolay erişim!

Cardata’nın ikinci nesil mobil aplikasyonunun tasarımına yenilikçi dokunuşlar eklendi. Bu kusursuz yeni tasarım ile birlikte uygulama artık daha fazla kullanıcı dostu olurken kullanıcılar da böylece uygulamaya daha rahat, daha hızlı ve daha kolay ulaşabiliyor. Yeni tasarımın sunduğu canlı yeni renkler ve yeni özellikler ile uygulama artık çok daha keyifli ve dikkat çekici hale geldi. Bununla birlikte değişen ana sayfa tasarımı da hızlı ve anlaşılır bir işleve sahip oldu. Tüm bunlarla birlikte; Navbar’da (Gezinme Çubuğuna) bulunan ‘Ana Sayfa’nın içerisinde artık “Elektrikli Araçlar” butonu yer alıyor. “Elektrikli Araçlar” alanı içeriğinde Türkiye’de satılan tüm elektrikli ve hibrit araçlar hakkında güncel bilgilere hızlıca erişim fırsatı sunuluyor. Yeni sürümde “Araç Bul” alanındaki filtreleme seçenekleri de arttırıldı. Artık kullanıcılar bir aracı ararken daha fazla filtreleme yaparak aradıkları otomobillerle alakalı bilgilere daha hızlı erişim sağlayabilecekler. “Araç Bul” alanında bulunan filtreleme kısmında yer alan; “Fiyat Aralığı”, “Marka”, “Kasa Tipi”, “Yakıt Tipi”, “Yakıt Tüketimi”, “Motor Hacmi”, “Vites Tipi” ve “Aktarma Tipi” seçenekleri sayesinde ise detaylı arama yapabilmek mümkün. Bunlara ek olarak Cardata mobil uygulaması üzerinden yapılan araç sorgulamalarında son sorgulamalar tek bir alan üzerinden görülebiliyor. 2. el bir aracın değerini saniyeler içerisinde hesaplayan uygulama aynı zamanda sıfır kilometre araçların fiyat bilgilerini anlık güncellenen veri tabanı sayesinde göstermeyi başarıyor.

Türkiye’nin en güncel, en kapsamlı ve en doğru araç fiyatlandırma uygulaması Cardata ile otomotive dair en çok aranan datalar parmak ucunda:

·             2. El Araç Fiyatlandırma: Uygulamaya yalnızca telefon numarası ile üye olunabilirken, ücretsiz olarak 5 adet ikinci el araç fiyat sorgusu yapmak mümkün.

·             Sınırsız Sıfır Km Araç Fiyatı Sorgusu: Uygulamaya üye olan herkes ücretsiz olarak sınırsız sayıda 0 km araç fiyatı sorgusu gerçekleştirebiliyor.

·             Araç Karşılaştırma Özelliği: Ücretsiz olarak, sınırsız sayıda araç karşılaştırma imkânı bulan Cardata üyelerini uygulamada yepyeni bir özellik de bekliyor; artık ikinci el araçlar ile sıfır kilometre otomobiller birbiriyle karşılaştırılabiliyor.

·             Tramer Hasar Kaydı: 2. el araç değerlemedeki en önemli unsurlardan biri olan “Tramer Hasar Kaydı” özelliği de yenilenen uygulamanın en özel değişikliklerinden bir tanesi olarak kendisini gösteriyor.

·             400.000 Kilometreye Kadar Fiyat Sorgusu: Cardata mobil uygulamasını rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerden bir tanesi; uygulama sisteminde bulunan 2. el araçların fiyat sorgusunun 400.000 kilometreye kadar yapılabilmesi.