İki cephede birden mücadele veren Murat Bostancı – Onur Vatansever ikilisi Türkiye Ralli Şampiyonası’ndaki takımlar şampiyonluğunda liderliğini koruma amacıyla start alırken, pilotlar şampiyonasında ise Orhan Avcıoğlu - Burçin Korkmaz ikilisi Fiesta S2000’leri ile liderlik için mücadele edecek.

2015 yılında hem Pilotlar Şampiyonluğu’nu hem de Takımlar Şampiyonluğunu kazanarak başarılarına yenilerini ekleyen Castrol Ford Team Türkiye, 2 cephede birden sürdürdüğü mücadelesine bu hafta sonu da Eskişehir’de devam edecek. Avrupa Şampiyonası’nda başarılarla taçlandırdığı yolculuğuna Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Barum Zlin Rallisi’nde devam eden ve bu yarıştan Murat Bostancı – Onur Vatensever ikilisi ile 6.lıkla dönen Castrol Ford Team Türkiye, Eskişehir Rallisi’yle Türkiye Şampiyonası’na da kaldığı yerden başarılı biçimde sürdürmeyi hedefliyor. Hâlihazırda takımlar şampiyonasında lider konumda olan Castrol Ford Team Türkiye, Orhan Avcıoğlu - Burçin Korkmaz ikilisi ile pilotlar şampiyonasında liderlik için start alacak.

Castrol Ford Team Türkiye pilotlarından Orhan Avcıoğlu, “Ford Otosan’ın tüm dünyaya sattığı Ford Cargo Kamyonlarının üretildiği fabrikanın yer aldığı Eskişehir’i tüm takım olarak her zaman kendi evimiz olarak sahiplendik. Bu sezon Eskişehir Rallisi’nde yine kendi evimizde, kendi seyircimizin önünde takımlar şampiyonasının lider takımı olarak iyi bir performans sergileyip podyumda en üst basamakları yine hak etmeyi arzu ediyoruz. Hem Avrupa Şampiyonası’nda hem Türkiye Şampiyonası’nda genel klasmanda üçüncü sırada olan takım arkadaşım Murat Bostancı ve Türkiye Şampiyonası’nda 4. sırada yer alan ben, Eskişehir’de takımımızın her alanda en yüksek puanlara imza atması için canla başla start alıp en iyi konsantrasyonla finiş çizgisine gelmek istiyoruz” dedi.