Castrol, ambalaj tedarikçisi iş ortaklarını ödüllendirdi.  Castrol’ün birlikte çalıştığı tüm tedarikçiler arasından beş ana kategoride kazananlar, ödüllerini Bursa Hilton’da düzenlenen özel gecede Castrol Türkiye yöneticilerinden aldı. Törende; emniyet, kalite, servis,  süreç yetkinliği ve yılın en iyi tedarikçisi kategorileriyle birlikte bir tedarikçiye de yatırımları nedeniyle en iyi girişimci ödülü verildi.

Castrol Tedarikçi Ödülleri “En yüksek kalite için birlikte gelişim” vizyonunun bir yansıması olarak düzenleniyor ve madeni yağ sektöründe ilk kez hayata geçiriliyor. Castrol Türkiye, bu ödüllerle üretici ve tedarikçi işbirliğinin daha yüksek performansa ulaşmasını hedefliyor. Tedarikçileriyle uzun süreli iş ortaklıkları gerçekleştiren Castrol Türkiye’nin bu ödül programı, aynı zamanda sürdürülebilir başarı konusunda tüm dünyada örnek olan uygulamalardan biri olarak gösteriliyor.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Castrol Gemlik Tesis Müdürü Soner Özden, tedarikçilerin üstün katkılarıyla birlikte ülkemizdeki sanayinin dünya standartlarındaki üretim gücünün de kanıtlandığını vurgulayarak şunları söyledi: “Bu gururu sizlerle paylaşmaktan büyük onur duyuyoruz. Markalarımızın rekabetçi piyasadaki üstün konumunda büyük katkısı olan tedarikçilerimizin çabalarına bir kez daha teşekkür ederiz. Karşılıklı beklentilerimizi anlamamıza  ve takım çalışmasının güçlenmesine  büyük katkı sağlayan bu ödüllerin ortak başarımıza her zaman olumlu yansıyacağına eminiz.”

Castrol tedarikçileri arasında yapılan değerlendirmeyle ödül alan şirketler ise şöyle sıralandı:

Emniyet –  Doğa Etiket ve Ambalaj Sanayi

Kalite – Memsan Mauser Metal Mamulleri Sanayi

Servis – Sarten Ambalaj Sanayi Gemlik Plastik Fabrikası

Süreç Yetkinliği – Balcıoğulları Ahşap Sanayi

Girişimcilik ödülü - Bericap Kapak Sanayi

Yılın en iyi tedarikçisi – AYM Ambalaj Sanayi