Yokohama Lastikleri, otomotiv sektörünün kalbinin attığı Cenevre Otomobil Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak. Yeni Yokohama “Advan Sport V105” lastiklerinin dünya lansmanı, fuarın basın günü olan 1 Mart’ta saat 16.15’de Salon 4-Stand 4231’de düzenlenecek basın toplantısında gerçekleşecek.

Yokohama’nın amiral gemisi niteliğindeki Advan serisinin ürünü olan ve performans araçlarının orijinal ekipmanı olarak tercih edilen “Advan Sport V105” modeli ile birlikte markanın geçtiğimiz yıl Temmuz ayında dünyaca ünlü futbol kulübü Chelsea ile yaptığı ortaklık anlaşmasını kutlamak için geliştirilen "BluEarth-A AE50 Chelsea FC Edition” özel seri lastikleri de tanıtılacak. 2 Mart Çarşamba günü saat 14.00'te Chelsea FC Teknik Direktörü Guus Hiddink ve yönetici Christian Purslow stantta gazetecilerin sorularını yanıtlayacaklar.

Lastik ağırlığını azaltan yeni nesil ürünler tanıtılacak
Yokohama standında yakıt tüketiminin azaltılması ve dengenin artırılması için lastik etrafındaki hava akışını kontrol eden yeni bir sırt tasarımına sahip aerodinamik lastik konsepti dahil olmak üzere Yokohama’nın üstün lastik teknolojileri sergilenecek. Ayrıca lastik ağırlığını azaltan en son teknolojilerin kullanıldığı yeni bir konsept lastik de görücüye çıkarılacak.

Ziyaretçiler aynı zamanda Dünya’nın önde gelen yüksek performans araçlarının bazılarında orijinal ekipman olarak kullanılan “Advan Sport V105” ürününü tanıma şansı bulacaklar.