Citroën Türkiye, uluslararası arenada elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. 15 Ekim Perşembe günü Fransa’da düzenlenen 2015 Yılı Citroën Teknik Danışmanlar Dünya Kupası’nda Teknik Hizmetler Müdürü Mehmet Nejat Vardal’ın önderliğinde Ramazan Aldırmaz, Fatih Arı, Volkan Tunç, İlyas Özyurt’tan oluşan *4 kişilik Citroën Türkiye takımı 45’er dakikalık 6 sınavdan başarıyla çıktı.

Citroën Türkiye Teknik Ekibi aralarında Fransa, Japonya, Rusya, Polonya, Brezilya ve Çin’in bulunduğu finalistleri geride bırakarak şampiyonluğu tescilledi.

Citroën Türkiye satış sonrası teknik ekibi zorlu geçen “Motor, otomatik vites kutusu, elektrik, araç geometrisi, fren sistemleri, araç donanımları, onarım metotları, diyagnostik prosedürü ve teknik dokümantasyon kullanımını kapsayan konularda üstün başarı elde etti. Canlı olarak gerçekleşen ve juri tarafından puanlanan yarışmada; sınav kategorileri gerçek müşteri şikayeti ile başlayarak arızalı bir aracın kabulünden onarılıp teslimatına kadar geçen tüm kritik süreçleri kapsadı. Yarışmada arızanın sebebini bulabilmenin yanı sıra; müşterinin şikayetini de iyi şekilde anlayarak takım ruhu ile Citroën diyagnostik prosedürlerini uygulayabilme becerisi de değerlendirildi.