C4 Cactus üzerinde tanıtılan yeni “İleri Konfor” programı sayesinde yeni nesil Citroën modelleri, yatak teknolojisinden esinlenilen yeni koltuklar, aşamalı hidrolik minderleri barındıran süspansiyon sistemi ve yeni yapısal gövde bağlantıları ile yüzde 20 daha sağlam olacak.

Citroën, yol üzerinde “uçan halı” konforu sunacak olan yeni teknolojiyi ilk olarak bu yılın son çeyreğinde yeni C4 Picasso’da sunacak.

Yaklaşık 100 yıllık tarihi boyunca konfor konseptleriyle otomotivdeki standartları belirleyen Citroën, “Advanced Comfort” programını tanıttı. C4 Cactus modeli üzerinde tanıtılan, öncü tasarım ve fonksiyonellik özelliklerine eklenen konfor ekipmanları yakın gelecekte tüm Citroën modellerinde kullanılmaya başlanacak. Bu yeni teknolojiler yakın bir zaman içerisinde C4 Picasso ve yeni C3 modellerinde seri üretimde karşımıza çıkacak.

Konfor, tek bir kelimede tanımlanabilse de bu algının yaratımı çok fazla element barındıran komplike bir süreç. Darbe sönümleme, gövde stabilitesi, akustik, koltuklar, iç mekandaki ışık, mekanın kendisi, ergonomi ve modüler düzen gibi her türden parametre yolcuların deneyimlediği rahatlığa veya huzura katkıda bulunuyor. Sürekli gelişimi hedefleyen Citroën, markanın karakteristik özelliklerini oluşturan ve markanın araçlarını rakiplerinden ayıran unsur olan “konfor”u sunmaya her zaman devam edecek.

“Citroën İleri Konfor (Advanced Comfort)” programının 4 hedefi bulunuyor

Citroen İleri Konfor programında üst düzey konfor için 4 ayrı program belirlendi: Sürüş Konforu, Yaşam Konforu, Fonksiyonel Konfor ve Zihin Konforu.