Dünyanın önde gelen otomotiv orijinal ekipman üreticileri için emisyon ve yakıt tasarrufu zorluklarını çözmeye odaklanan ve dünyanın önde gelen satış sonrası hizmet çözümlerini sunan teknoloji firması Delphi Technologies, OTODERGİ okuyucularına "2020 Yenilik Takvimi" hediye ediyor. OTODERGİ Ocak sayısında yer alan yenilik takviminde, 2020 yılında tanıtımı ve/veya satışı gerçekleştirilecek güncel otomobil modellerine yer veriliyor. 

Delphi Technologies, 2019 Ocak sayısında da OTODERGİ okuyucularına "2019 Yenilik Takvimi" hediye etmişti. Aylık otomobil dergisi Otodergi Ocak sayısı bayilerde Turkcell dergilik platformunda okuyucularla buluşuyor. 

Delphi Technologies Hakkında 
 
Delphi Technologies, dünyanın önde gelen otomotiv orijinal ekipman üreticileri için emisyon ve yakıt tasarrufu zorluklarını çözmeye odaklanan ve dünyanın önde gelen satış sonrası hizmet çözümlerini sunan bir teknoloji firmasıdır. Merkezi İngiltere’nin Londra kentinde bulunan Delphi Technologies, 24 ülkede teknik merkezler, üretim noktaları ve müşteri destek hizmetleri ile faaliyet göstermektedir.