Doğuş Oto Kartal, Volkswagen Binek Araç, Audi, Porsche ve Volkswagen Ticari Araç markaları için müşterilerine yetkili satış hizmeti verirken, Volkswagen Binek Araç, Audi, SEAT, Porsche ve Volkswagen Ticari Araç markaları için ise yetkili servis hizmeti veriyor. DOD markasıyla ikinci el araç alım satımının da yapıldığı Doğuş Oto Kartal’da kredi, kasko, ekspertiz, aksesuar gibi otomotiv ile ilgili tüm çözümler aynı çatı altında sunuluyor.

Anadolu yakasının tek Porsche Merkezi

Anadolu yakasının tek Porsche Merkezi olan Doğuş Oto Kartal’da, konfigürasyon odasında Porsche tutkunları hayallerindeki spor otomobili diledikleri gibi oluşturabiliyor. Zengin test araç parkı ile de aracı deneyimlemek isteyen misafirlerine unutulmaz bir sürüş keyfi yaşatıyor.

Uluslararası standartlarda en yeni Volkswagen Yetkili Satıcısı

Doğuş Oto Kartal Volkswagen Showroom’unda geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Volkswagen Binek araç ve Volkswagen Ticari araç severlerin istedikleri donanımda ve renkte aracı görebildikleri showroom, markanın uluslararası standartlarının en yeni örneklerinden birini yansıtıyor.

Audi’ler ile sanal test imkanı

Aynı zamanda Audi Sport Yetkili Satıcısı da olan Doğuş Oto Kartal’da, Audi’nin performans serisi olan S ve RS Ailesi’nin tüm modelleri tutkunlarıyla buluşuyor. S ve RS modellerine, Doğuş Oto Kartal’daki tüm satış ve servis işlem süreçlerinde, özel Audi Sport danışmanları eşlik ediyor. Dünyanın sayılı şehirlerinde bulunan Audi dijital uygulamaları yakında yeni tesiste hizmete girecek. Yeni bir Audi sahibi olmak isteyenler, araçlarını Audi’nin en yeni simülasyon ve konfigürasyon sistemi olan teknolojiyle, dev LED ekranlarda araçlarını seçip, kişiselleştirip sanal olarak test edebilecek.

Aile dostu mimari

Baştan sona aile dostu mimaride inşa edilen Doğuş Oto Kartal yeni tesisinde, çocuk oyun alanları ve bebek bakım odaları ile çocuklu ailelere özel alanlar sunuluyor. Ayrıca misafirlerinin tesis içinde daha iyi vakit geçirmelerini sağlamak için hızlı Wi-Fi da bulunuyor.

 

Tüm hizmetler aynı çatı altında

DOD markasıyla ikinci el araç alım satımının da gerçekleştirildiği tesiste tüm markalar için, Vdf sigorta ile otomobil kredisi, trafik müşavirlik & kasko hizmetleri, aksesuar satışları ve DOD ile otomobil ekspertiz gibi otomobiller hakkında her türlü çözüm aynı çatı altında sunuluyor.

Yetkili satış ve serviste farkı büyük

Türkiye’de en büyük servis alanına sahip Doğuş Oto Kartal’da, toplam 55.000 m2 alanda yıllık 75.000 araca servis hizmeti sunulurken, showroom’larında tüm model ve ürün çeşitlerinin rahatlıkla incelenebildiği 50’yi aşkın yeni araç sergileniyor.

İstanbul Kartal’da yer alan yeni tesis, E-5 karayolunun üzerinde olması ve yakında açılacak olan Yakacık Metro durağı ile ulaşımı çok kolay bir noktada bulunuyor.

Doğuş Oto Kartal’da konusunda uzman, eğitimli, ödül sahibi servis ve satış ekibi bulunuyor. Bunun dışında; Kısa süreli işlemlerini hızlıca halletmek isteyen müşteriler için randevuya gerek duymayan ekspres servis hizmeti, servis işlemleri sırasında aracını izlemek isteyen müşteriler için konforlu seyir alanları, aracını servise getirmekle ve geri almakla zaman kaybetmek istemeyen müşteriler için yerinden alım yerine teslim hizmeti, aracı servisteyken araçsız kalmak istemeyen müşteriler için geçici araç hizmeti Doğuş Oto’nun “Kalpten Hizmet” yelpazesindeki en önemli hizmetler olarak öne çıkıyor.