BYD ATTO 3 modeli, ay sonuna kadar 2023 fiyatlarıyla sunuluyor. 50 bin TL takas indirimiyle birlikte 1 milyon 690 bin TL’den sunulan yüzde 100 elektrikli C-SUV modeli BYD ATTO 3, böylece üstün teknolojisini iddialı fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor. Takas indirimine ek olarak BYD ATTO 3 müşterileri, 200 bin TL, 12 ay vade, %0 faizli krediden de yararlanabiliyorlar.
  
Yenilikçi, sportif ve teknolojik BYD ATTO 3

BYD Türkiye’nin ay sonuna kadar devam edecek satış kampanyasıyla birlikte elektrikli araçlarda yüksek verimliliği, performansı ve sportifliği yansıtan BYD ATTO 3, kullanıcılarını bekliyor olacak. Bununla birlikte dinamik sürüş özellikleri ve yüksek performansıyla dikkat çeken modeli, BYD bayilerinde gerçekleştirilecek test sürüşleriyle birlikte daha yakından tanımak da mümkün.
 
BYD Türkiye’nin her bayisinde bulunan Elektrikli Otomobil (EV) Danışmanları, elektrikli araç konusunda da tüm merak edilenleri yanıtlamaya devam edecek.
 
Elektrikli dönebilir 15.6 inç multimedya ekranına, spor vegan deri, ısıtmalı ön koltuklara ve zengin standart donanımlara sahip BYD ATTO 3, 420 kilometre menzili ve sadece 29 dakikada yüzde 30’dan yüzde 80 kapasiteye şarj edilmesiyle de öne çıkıyor. 60.4 kWsa bataryayı 150 kW (204 PS) güç ve 310 Nm tork sunan elektrikli motorla kombine eden BYD ATTO 3, 0-100 km/s hızlanmasını 7.3 saniye ile gerçekleştirerek segmentindeki en hızlı tek motorlu elektrikli SUV olarak öne çıkıyor.
 
Standart olarak sunulan zengin aksesuar seti ile geliyor
 
Şubat ayı kampanyasının yanı sıra, BYD ATTO 3 modelinde ev tipi duvar prizlerine uygun “Mod 2 şarj kablosu”, AC şarj üniteleri ile uyumlu “Mod 3 Tip 2 şarj kablosu”, araç enerji paylaşımı özelliğini (VtoL) kullanarak araçtan dışarıya enerji sağlayan “dörtlü prize sahip güç kablosu", halı paspas seti, dört mevsim kauçuk paspas seti ve kauçuk bagaj havuzu standart olarak sunuluyor.