Yeni Megane, otomotiv endüstrisi uzmanlarından (inovatörler, gazeteciler ve Deloitte) oluşan bir kurul tarafından seçildi. Bu seçimde modellerin güvenliği, sürüş yardımcıları, bağlantı arayüzü ve bilgi-eğlence donanımları göz önünde bulunduruldu.

Yeni Megane, Yeni Espace’da ve Talisman’da yer alan pek çok teknolojiyi bünyesinde barındırıyor. Bu teknolojik donanımların büyük bir bölümü otomobilde bulunan R-LINK 2 multimedya sisteminin 8.7-inçlik dokunmatik ekranı vasıtasıyla kumanda edilebiliyor. Bu tablet aynı zamanda kullanıcıların beş farklı sürüş modu ve beş kabin ambiyansı arasından seçim yapmasına imkanı veren Multi-Sense sistemini de kapsıyor.

Yeni Megane, aktif acil fren sistemi, adaptif Cruise Control, ve Easy Park Assist (eller serbest park sistemi) de dahil olmak üzere 10 farklı yeni nesil sürücü yardımcısı ile donatıldı. Bu teknolojilerle ilgili bazı bilgiler Head Up Display ekranına da yansıtılıyor. Böylelikle hem daha sezgisel hem de takip edilmesi daha basit hale getiriliyor.

Facebook Yorumları