Hintli Bajaj Auto’nun ülkemizdeki temsilcisi Kuralkan Holding, Bajaj markasının satış ve servis ağını genişletmeye devam ediyor. 2013 yılında Bajaj Auto ile üretim ve ortaklık anlaşmasının ardından Türkiye çapındaki yapılanmaya hız veren Kuralkan Holding, 2014 yılı Mart döneminden itibaren kısa bir süre içinde 127 bayi ve 151 servis sayısına ulaşarak Türkiye çapında 57 ilde Bajaj markasını motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu.

Bu hızlı yapılanmanın en son adımı ise İstanbul İkitelli’de açılan, toplam 500 metrekare alana kurulu Türkiye’nin en büyük Bajaj Showroom tesisi oldu. Bajaj markasının 128. bayisi olarak hizmete giren tesis, geçtiğimiz yıl toplam satışlarda ilk sıralarda yer alan Oktay Motor tarafından açılan ikinci şube oldu. Açılışa katılan Bajaj Türkiye Servisler Yöneticisi Raghav Deshmukh, Türkiye’de Kuralkan Holding tarafından gerçekleştirilen büyüme atılımının Bajaj dünyasında örnek girişimlerden biri olduğunu ifade ederek; “Büyük hedeflerle girdiğimiz Türkiye pazarından doğru iş ortağı ile çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kuralkan Holding kısa sürede Bajaj markasını tüm ülkeye tanıttı ve inanılmaz bir hızla bayi ve servis ağını genişletti. Bu başarı tüm Bajaj dünyasında örnek olarak gösteriliyor” açıklamasını yaptı.

Bajaj Pazarlama ve Satış Müdürü Ekrem Ata ise; “Dünyanın en büyük 3 motosiklet üreticisi arasında yer alan Bajaj Auto ile üretim ve ortaklık anlaşmasını imzalamamızın ardından bu özel marka için çok kısa sürede büyük talep gördük. Her geçen gün Bajaj markasına uygun temsil yapısına sahip iş ortaklarımıza yenileri katılıyor. Yapılan araştırmalarda satış sonrası ve servis hizmetlerimizle müşteri memnuniyetinde Türkiye’nin lider markası olmamız da bizim için gurur kaynağı. Artan talepleri karşılamak için hızla bayi yapılanmasına devam ediyoruz. Türkiye’nin en büyük Bajaj showroom’u ile İstanbul’da hizmet zincirimize bir halka daha ekledik” dedi.