Hızları ve çeviklikleriyle tanınan Breitling Jet Team, ABD ve Kanada’da efsanevi tasarımlarını izleyiciyle buluşturmaya hazırlandıkları bir turneye çıkıyor. Bu görkemli etkinliğe özel Bentley’in Mulliner bölümü de Continental GT Speed’i, Breitling Jets’in farklı tasarımını yüksek kişiselleştirme ve olağanüstü hızla birleştirecek şekilde yeniden tasarladı. 
Dış yüzeyinde, Hallmark ve Onyx’in etkileyici çift tonlu parçalı yapısı ile Pantone of Breitling’in benzersiz sarısıyla aynı ton kullanılan, böylece L-39 Albators Jets’in kendine has görünümü bu otomobile yansıtılan modelde renk teması, Breitling Yeşili’nin tonunu taşıyan benzersiz şekilde tasarlanmış koltuklarla iç mekanda da devam ettirildi. 
Kişiselleştirme özelliği de yeni bir düzeye çıkarılan bu modellerde her otomobil, Breitling Jets’in yedi uçağının her birine karşılık gelecek şekilde numaralandırılarak özelleştirildi. Gösterge panelindeki karbon lifi şerit panelde de bu yedi uçağı sembolleri haline gelen Avenger uçuş düzeninde gösteren bir görüntü kullanıldı. 
Mulliner, saklama bölmeleri ile dikiş ipliklerinde de Breitling’in kendine has yeşil rengi kullandı ve koltuk başlıklarında da her bir otomobilin numarası ile ilham aldığı uçağın adı yerleştirdi. Kapı sacında yer alan plakalarda da bu özel numara yer alacak şekilde tasarlandı.
Tanıtımı, Breitling Jet Team’in performansını sergileyeceği Boeing Seafair Airshow kapsamında 31 Temmuz’da yapılacak olan bu özel serideki otomobillerin anahtarları, sahiplerine, ilham alınan uçağın pilotu tarafından teslim edilecek. Otomobil sahipleri, modelleri teslim almadan önce otomobiline ilham veren uçakla bir gezinti yapma fırsatını yakalayacak.