Bentley Motors, Bentley Bentayga Mulliner'ın tanıtımını yaptı: en lüks SUV.

Bentley'in şirket içi kişiselleştirme bölümü olan Mulliner, zarif işçiliğini çok ödüllü Bentayga'ya uygulamış ve yeni bir amiral gemisi modeli oluşturmuş ve otomotiv lüksünde yeni standartlar belirlemiştir.

İsteğe bağlı Çift Tonlu boya, benzersiz 22 "tekerlekler, Mulliner Şişe Soğutucu ve yeni bir kaplama konsepti de dahil olmak üzere yeni iç ve dış özellikler, Bentayga'nın heykel ve modern tasarımını tamamlıyor.

Bentley'nin sınıfının lideri 6.0 litrelik W12 motoruna sahip olan Bentayga Mulliner, verimliliği ve arıtmayı, ultra lüks lüks güç ve tork seviyeleri ile birleştiriyor. 608 HP güç ve 900 Nm tork ile 4.0 saniyede 0-100 km/s (4.1 saniyede 0-60 mph) zaman ve 187 mph (301 km / saat) ), Bentayga dünyanın en hızlı SUV'sidir.

Bentayga Mulliner'ın lüks iç mekan özelliklerinin oldukça karmaşık, el yapımı doğası nedeniyle çok sınırlı sayıda üretilen bu yeni amiral gemisi modeli, 2017 İlkbaharında sipariş verebilecek.

Bentley Bentayga Mulliner'ın özel bir defalık örneği, gelecek hafta Cenevre'de Bentley standında olacak ve ön fascia'ya çarpıcı Monte Rosa dağ yelpazesini enfes el işlemeli keklik alanında gösteren benzersiz bir kılıf olacak.

Sıradışı Mulliner Dış Cephe

Bentley Bentayga Mulliner, şimdiye kadar oluşturulmuş en seçkin lüks SUV'dir ve en iyi performans ve konfor ile her yere gidebilecek en üst noktayı arayan sahiplerine hitap edecektir.

Bu yeni model, ilk kez Bentayga'da çarpıcı isteğe bağlı Çift Tonlama boyasını sunuyor. Zarif bitirme, bölme için mükemmel oransal denge noktasını seçerek elde edilir; elde edilen efekt, kabini ve kaputu yüzen gibi görünmesini sağlar. Bölünme aynı zamanda Bentayga'nın süper oluşturan kas gücünü artırmak ve güçlü varlığını da vurgulamak için kullanılır. Duo Tonlu boya, Nisan ayından itibaren Bentayga serisinde bulunacak.

Yüzen tekerlek merkezleri, benzersiz dış rozet ve gövde rengi alt gövde ve parlak kromajlı daha düşük tampon ızgaranın standartı olan yeni Mulliner 22 "Paragon yedi kollu jantlar, dış donanımları tamamlıyor.

Üstün El İşleme İç Mekan

İçerde, Mulliner geleneksel ve modern yol yapımı tasarımını birleştirdi. Yeni Mulliner tasarımlı iç renk bölmesi - ön ve arka koltuklar farklı gizleme renkleriyle tamamlandı ve önerilen yedi renk yoluyla sunuluyor - opsiyonel Çift Tonlu dış cephe boyasını tamamlıyor. Elle dikilmiş deriler eşsiz Mulliner nakışı ve kontrast dikişiyle bitmiştir.

Mulliner'in ısmarlama özellikleri, aydınlatılmış bir soğutma dolabı ve ısmarlama Cumbria Crystal flütlerine sahip, hepsi de cömertçe orantılı, arka orta konsola kesintisiz olarak entegre edilmiş yeni bir Mulliner Şişe Soğutucusu kabinin arka tarafında bulunuyor.

Ombré Burr Ceviz Veneer, Bentayga Mulliner modeline özel olarak tanıtıldı. Kaplama, iç mekanı sarar ve standart bir merkezi pano kaplamasının yerini alan özel bir kaplamalı panel ile Siyah'tan Burr Ceviz'e benzersiz bir ahşap geçiş gösterir.

Işıklandırılmış Mulliner basamak levhaları ve Bentley LED Karşılama Lambaları ile birlikte altı farklı "ruh durumu" içeren ruh hali aydınlatması, lüks bir gece vakti ambiyansı yaratır. Bentayga Mulliner, sahiplerine 15 değişik renk arasından seçim yapabilmelerini sağlayan, aynı zamanda kapı, kol dayamaları ve ayak bölgeleri arasındaki parlaklığı ayarlayan 'My Mood' ile kendi ısmarlama ortamını yaratma şansını sunuyor.

Ses, Konfor ve Kolaylık Lüks içinde

Bentayga Mulliner'deki Bentley Ses sistemi için Naim, 1.950 watt, 21 kanallı amplifikatör ile çalışan yirmi hoparlöre sahip sınıfının en güçlü ve en kaliteli ses sistemidir.

Kullanışlı, uzaktan kumandalı bir Park Isıtıcı fonksiyonu, motor kapalıyken araç iç kısmının ısıtılmasını veya soğutulmasını sağlarken, Güneş Işığı Özellikleri ile elektrikli arka cam perdeleri ve çift güneşlik siperi de mevcuttur.

Touring ve City Specifications, Park Assist, Lane Assist, Adaptive Cruise Control, Traffic Assist, Night Vision ve Head-Up Display gibi standart sürücü yardım özelliklerinin kapsamlı bir setini zenginleştiriyor.

Bentley Bentayga Mulliner, rakipsiz bir 48V sistem kullanan dünyanın ilk elektrikli aktif rulo kontrol teknolojisi olan Bentley Dynamic Ride'den de yararlanıyor. Bu sistem, viraj alırken anında yanal yuvarlanma kuvvetlerine karşı koyuyor ve sınıfının önde gelen kabin stabilitesi, sürüş konforu ve olağanüstü kullanımı sağlamak için maksimum lastik temasını garanti ediyor.

Amiral gemisi Bentayga ayrıca, Mulliner'in seçkin Linley Hamper'ı, buzdolabı, sipariş üzerine ince Linley çin çatal bıçak takımları, çanak çömlek ve kristal cam ile tamamlanması ve kuru eşya için depolama alanı ile birlikte sunuluyor. Büyük açık havada konfor için bölümler çıkarılabilir ve koltuk olarak kullanılabilir.

Bir diğer çarpıcı seçenek Breitling saatli mekanik Mulliner Tourbillon ısmarlama yeridir. En kompleks saat mekanizmaları olan Mulliner Tourbillon, 196 ayrı parçadan oluşur ve otomobilin içindeki yüksek hassasiyetli sarma mekanizması ile periyodik olarak otomatik olarak sarılır. Bu şaheser, katı bir altın (müşterilerin sarı, beyaz veya gül altından seçebileceği şekilde) ile işlenmiş, ya sedef veya siyah abanoz yüz seçimi yaparak sekiz elmas indeksi ile süslenmiştir.

,