Mercedes-Benz Gelecek Otomotiv, yaz mevsiminin başlangıcı olarak kabul edilen ve ‘en uzun gündüz, en kısa gecenin’ yaşandığı 21 Haziran’da bu özel güne atıfta bulunmak üzere Mercedes-AMG GT 43 modeli ile InterCity İstanbul Park’ta   0’dan 100’e hızlanma testi gerçekleştirdi. 

Mercedes-Benz Gelecek Otomotiv İstanbul, Diyarbakır, Erzurum ve Malatya Bayilikleri CEO'su Bekir Koman “Intercity İstanbul Park pistine çıkan Mercedes-AMG GT 43 modelimiz spor otomobil performansını dört kapılı bir otomobilin sunduğu rahatlık eşliğinde sunuyor. Alçak kaputu, baskın ön yüzü ve kaslı vücut dili, dört kapılı coupé'nin sportif genlerini bütünüyle sergiliyor ve tüm dikkatlerin üzerine çekiyor” dedi.

Koman, organizasyonla ilgili şunları kaydetti: “Müşterilerimizi her ne kadar bu etkinlik eşliğinde ağırlama fırsatını yaratamasakta VadiPark’ta bulunan ve özenle uyguladığımız hijyen koşullarının geçerli olduğu showroomumuzda misafir etme imkanımızın olduğunu bu vesileyle anımsatmak isterim.”  

 

Spor otomobillerin favori pistlerinden Intercity İstanbul Park’ta 4.11 saniyelik    0-100  zamanına imza atan Mercedes-AMG GT 43, 367 beygir güce ve 500 nm tork değerine sahip.

Gelecek Otomotiv CEO'su Bekir Koman, “Hem yaz mevsiminin başlangıcı hem de yılın en uzun gününü festival havasında kutlamak amacıyla bu etkinliğimizi müşterilerimizi de misafir edecek şekilde planlamıştık. Maalesef pandemi süreci nedeniyle etkinliğimizi misafir davet etmeden düzenleyerek geleceğe umutla baktığımızı göstermeyi hedefledik.” değerlendirmesini yaptı.