Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği, İngiltere’nin en köklü ve saygın otomobil markalarından MG, Ekim ayında HS modelinde birbirinden avantajlı kredi ve ödeme fırsatlarını devreye aldı. Ekim ayı boyunca geçerli olan kampanyada, MG HS modelinin hem Comfort hem Luxury versiyonlarında 250 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi imkânı ve 100 bin TL takas desteği aynı anda sunuluyor. Tavsiye edilen takas destekli MG HS fiyatları, Comfort donanımıyla 1.269.000 TL, Luxury donanımıyla ise 1.399.000 TL olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor. 
 
Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İngiliz kökenli MG, C-SUV segmentinde yer alan amiral gemisi HS modelini satın almak isteyenlere, iki donanım seviyesinde de 250 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi imkânı ve 100 bin TL takas desteği sunuyor. MG, müşterilerine hem takas hem de kredi desteğinden aynı anda faydalanma imkanı sağlıyor. MG’nin, C-SUV segmentindeki iddialı modeli HS, Euro NCAP’ten 5 yıldızlı güvenlik özellikleri, sınıfının üstündeki boyutları, dikkat çeken sessizlikteki kabini ve zengin donanımı ile standartları belirliyor. Comfort ve Luxury olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle ülkemizdeki otomobil severlere sunulan MG HS modelinin tavsiye edilen takas destekli fiyatları Comfort donanımıyla 1.269.000 TL, Luxury donanımıyla ise 1.399.000 TL olarak dikkat çekiyor. 5 sene garanti ile satışa sunulan HS modeli, bu konuda da rekabette fark yaratıyor.
 
Euro NCAP’ten 5 yıldızlı güvenlik
 
MG HS, MG Pilot adıyla markalaşan teknolojik sürüş destek sisteminin de desteğiyle Euro NCAP güvenlik testlerinden 5 yıldız almayı başardı. Her iki donanım paketinde de standart olarak sunulan MG Pilot ile yarı otonom sürüş yapabilmek de mümkün. Güvenlik riski durumunda sadece uyarı değil, fren ve direksiyona da müdahale eden MG Pilot, ayrıca Adaptif Hız Sabitleyici, Şerit Takip Desteği, Ön Çarpışma Uyarısı, Otomatik Acil Fren Sistemi, Trafik İşareti Tanıma, Kör Nokta Monitörü, Arka Trafik Uyarı Sistemi, Akıllı Uzun Far Kontrolü ve Hız Asistan Sistemi gibi çok sayıda özelliği içinde barındırıyor. MG Pilot, gelişmiş güvenlik ve teknolojik özelliklerine ek olarak HS modelinde bağımsız arka süspansiyon sistemi de mevcut.
 
Standartların üstünde boyutlar ve iç hacim
 
MG HS, 4.574 mm uzunluk, 1.876 mm genişlik ve 1.664 mm yükseklik gibi, C-SUV segmentinde fark yaratan boyutlarıyla sadece geniş ve konforlu bir yaşam alanı sağlamakla kalmıyor aynı zamanda rakiplerin ötesinde baş ve omuz mesafesiyle yükseltilmiş bir sürüş pozisyonu da sunuyor. Geniş diz mesafesi, saklama alanları, rahat koltukları ve 463 litrelik geniş bagaj hacmi ile farklı bir deneyim sunan MG HS, geniş aileler için de ideal bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor.
 
Konforlu ve sessiz bir yolculuk deneyimi
 
MG HS’in kabin içi tasarımında NVH denilen, gürültü, titreşim ve sertlik (Noise, Vibration & Harshness) konforu sağlanması, MG mühendislerinin en büyük odaklarından biri oldu. %95 gibi fark yaratan bir oranda ses geçirmez yalıtım malzemesi kullanılan HS modeli, MG’nin kabin sessizliği konusundaki iddiasını ortaya koyuyor. Arka koltuğa kadar uzanan açılabilir panaromik cam tavan, PM2.5 kabin hava filtresi, saklama alanları, 64 renk kişiselleştirilebilir ambiyans aydınlatması ve kırmızı dikiş detaylarıyla dikkat çeken Bader® deri ve Alcantara® sportif koltukları ile HS, segmentinin ötesinde bir konfor sunuyor.
 
Üst düzey zengin donanım
 
MG HS’in her iki donanım paketinde de standart olan 12,3 inçlik dijital gösterge paneli, sürücüye ihtiyacı olan tüm bilgileri dinamik olarak sunarken, orta konsolda çift çekirdek işlemcili 10.1 inçlik dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor. Bunlara ek olarak, tüm donanım seviyelerinde standart sunulan donanımlar arasında MG Pilot Teknoloji Sürüş Destek Sistemi, çift bölgeli klima, 6 hoparlör, Bluetooth bağlantı, Apple Carplay ve Android Auto, anahtarsız giriş ve çalıştırma, uzaktan kumandalı merkezi kilit yer alıyor. MG HS’in “Comfort” versiyonunda PU deri koltuklar, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, ısıtmalı ve sportif ön koltuklar, dinamik kılavuzlu geri görüş kamerası gibi özelliklere ek olarak, MG HS’in “Luxury” donanım versiyonunda ise panoramik açılır cam tavan, özel tasarım Bader® marka deri-Alcantara koltuklar, elektrikli ayarlanabilir ön yolcu koltuğu, 64 renkli ambiyans aydınlatma, elektrikli bagaj kapağı, yükseklik ayarlı LED farlar ve 360 derece kamera gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.