Sadece üretim hataları değil, tamiri mümkün olmayan kullanıcı hatalarını da 1 yıl süre ile karşılayan garanti kapsamında tamiri mümkün olmayan hasarlarda, yeni lastik bedelinin yüzde 90'ını da Euromaster karşılıyor.

Michelin Grubu çatısı altında ülkemizde 52 ilde 200’e varan servis noktası ile lastik ve araç bakımı hizmeti veren Euromaster, lastik ve araç bakım hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Euromaster bu kapsamda marka ve model farkı gözetmeksizin 1 yıl süreli ilave lastik garantisi başlattı. Sadece üretim hataları değil, tamiri mümkün olmayan lastikler için kullanıcı hatalarını da kapsayan hizmet kapsamında lansmana özel tamir ücreti de 30 Nisan tarihine kadar Euromaster tarafından karşılanıyor. Öte yandan tamiri mümkün olmayan lastik hasarlarında, yeni lastik bedelinin yüzde 90'ını Euromaster karşılıyor. Hizmetin bedeli ise 16 jant ve daha küçük ebatlı binek lastikler için KDV dahil 49 TL iken, 17 jant ve daha büyük ebatlı binek lastikler için KDV dahil 69 TL olarak dikkat çekiyor.

Lansmana Özel Tamir Ücreti Euromaster’dan!

İlave lastik garantisinin geçerli olabilmesi için Euromaster Servis Noktası tarafından iletilen aktivasyon zarfında bulunan kart numarasının fatura tarihinden itibaren 7 iş günü içinde www.ermtr.com adresine girerek aktive edilmesi gerekiyor. İlave garantili lastiğin hasarlanması durumunda en geç 3 iş günü içinde www.euromaster.com.tr adresinde listeli, ilave lastik garantisi hizmeti veren herhangi bir Euromaster Servis Noktasına gitmeniz yeterli oluyor. İnceleme sonrası hasarlı lastik tamir edilebilecek durumdaysa tamir ediliyor. Tamir edilemeyecek durumda olan ilave garantili lastikler için ise arıza onayı sonrası yeni lastik bedelinin sadece yüzde 10'unu ödeyerek hasarlı lastik yenileniyor. En yüksek teknolojiyle üretilmiş olsa bile, lastik hasarı riskinin her zaman var olduğuna dikkat çeken Euromaster Türkiye Pazarlama Müdürü Zeynep Durusu, söz konusu hizmet ile bu tür durumlarda sürücülerin kendilerini güvende hissetmelerini sağladıklarını söyledi. Durusu, bu doğrultuda yeni projeler ile müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceklerini vurguladı.