Söz konusu hizmet kapsamında 2 yıl yedek parça ve işçilik garantisi de veren Euromaster,  Bosch yedek parça ve Mobil motor yağlarını kullanıyor.

Michelin Grubu çatısı altında ülkemizde 52 ilde yaklaşık 200 servis noktası ile lastik ve araç bakımı hizmeti veren Euromaster, periyodik araç bakımı kampanyası başlattı. Euromaster, marka ve model farkı gözetmeksizin, verilen hizmet kapsamında 2 yıl yedek parça ve işçilik garantisi de veriyor.

Euromaster'ın orijinal ekipman onaylı Bosch yedek parça ve Mobil motor yağları güvencesiyle sunduğu periyodik araç bakımı, KDV dahil 210 TL’den başlayan fiyatlar ile sunuluyor. Hizmet kapsamında motor yağı değişimi, yağ filtresi değişimi, hava filtresi değişimi, polen filtresi değişimi, fren sistemi kontrolü dahil her türlü bakım yapılıyor. Üstelik araca yapılan genel check-up hizmeti de ücretsiz sunuluyor.

Euromaster Türkiye Pazarlama Müdürü Zeynep Durusu

 

Aracınızın ömrünü uzatın!

Aracı oluşturan parçaların da bir ömrü olduğuna dikkat çeken Euromaster Türkiye Pazarlama Müdürü Zeynep Durusu, “Bu yüzden marka veya modeli ne olursa olsun her araç düzenli bakıma ihtiyaç duyar ve gerekirse aşınan veya etkisini yitiren parçalar değiştirilir. Periyodik araç bakımı beklenmedik arıza ve kaza risklerini en aza indirirken, aracınızın daha etkili çalışmasını sağlayarak yakıt tüketimini azaltır ve aracın ömrünü uzatır. Bu sayede hem yola güvenle devam eder, hem de aracınıza ve bütçenize zarar vermemiş olursunuz” dedi.