Şehre ve ötesine hâkim olmak isteyenler için benzersiz bir deneyim vadeden Range Rover Evoque, 1.5 litre 160BG motor seçeneği ile Bodrum Yalıkavak Marina'da ilgililerin beğenisine sunuluyor. Bodrum’un en prestijli alanlarından Yalıkavak Marina, 2-16 Temmuz tarihleri arasında Range Rover Evoque’a ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak Marina’da özel olarak hazırlanan Land Rover Pop-Up Showroom’da otomobilseverler ile buluşacak olan Range Rover Evoque, yeni Nolita Grey gövde rengiyle yakından incelenebilecek. 

Ocak ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunulan 1.5 litrelik motorlu Range Rover Evoque’da S, SE, HSE, R-Dynamic S, R-Dynamic SE ve R-Dynamic HSE olmak üzere altı farklı donanım paketi seçeneği sunuluyor. Göz kamaştıran tasarımıyla Range Rover Evoque, Borusan Otomotiv Land Rover Yetkili Satıcılarında 932.458 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. 

Performans, Lüks ve Ekonomiyi Bir Arada Sunan Yeni 1.5 Litrelik Motor

Range Rover Evoque, şık tasarımının yanında yeni motoruyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni 3 silindirli 1.5 litrelik turbo motor 160 BG güç ve 260 Nm tork üretiyor. Range Rover Evoque, gücünü ön tekerleklere 8 ileri tam otomatik şanzımanıyla sorunsuz biçimde iletiyor. Pivi Pro Bilgi-Eğlence Sistemi sayesinde ise Range Rover Evoque, Apple CarPlay üzerinden aynı anda iki telefonu eşleştirilebilen teknolojiyi de bünyesinde barındırıyor. Ayrıca, Clearsight Ground View özelliği ile Range Rover Evoque'un kaputunun alt kısmı ve tekerlekleri de dahil olmak üzere dış kısımda yer alan birçok bölge araç içindeki yerleşik ekrandan izlenebiliyor.