Fiat Professional, doğada özgürce vakit geçirmek ve kamp yapmak isteyenleri, birbirinden konforlu, performanslı ve şık tasarımlı araçlarıyla, 16 Ocak'ta sona erecek Karavanist & Outdoorist Fuarları’nda buluşturuyor.

Kullanıcıların ve Karavan İmalatçılarının En Çok Tercih Ettiği Model: Ducato

Fiat Professional, doğa ile iç içe olmayı sevenlerin ve rotasını maviye, yeşile çevirenlerin buluşma noktası olan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki fuarda karavan kullanıcılarının ve imalatçılarının en çok tercih ettiği modeli Yeni Ducato’nun Van ve Şasi versiyonlarını sergiliyor. Fiat Professional ürün gamının hem hayatı hem de işleri kolaylaştıran modeli Ducato’nun Van gövde seçeneği, geniş hacmi sayesinde kolayca karavana dönüşebilen yapısıyla fark yaratıyor. Geçtiğimiz yıl 40 yaşını kutlayan Ducato, kabin içinde sürücüsüne maksimum düzeyde konfor sunarken, güvenlik ve sürüş destek sistemleriyle de farkını ortaya koyuyor. Ducato VAN, 15m3’lük ara bölmesiz alanıyla sürücü bölmesinde tekli ön yolcu koltuğu, ön yolcu hava yastığı, 9 ileri otomatik vites, deri direksiyon ve vites topuzu, direksiyondan kumanda sistemi sunuyor. Güncel teknolojilerle donatılan araçta ayrıca Acil Fren Destek Sistemi (Yaya ve Bisiklet Tespit), Trafik İşareti & Uzun Far Tanıma Sistemi, Full LED ön farlar, Şerit Takip Sistemi, Yağmur ve Karanlık Sensörü, Adaptif Cruise Control Sistemi, Köşe Aydınlatmalı Sis Farları da yer alıyor.

Yenilenen Ducato Van ve Şasi Modelleri Fuarda

Sınıfındaki en verimli motor, konfor, güvenlik ve teknolojiler sunan yenilenen Ducato Van ve Şasi Modelleri Fiat Professional’ın standında ziyaretçileri bekliyor. En yüksek güvenilirliğine sahip iki motor seçeneğiyle satışa sunulan Ducato’nun üçüncü nesil Multijet 140 HP’lik motoru 350 Nm tork üretirken, otomatik şanzımanla sunulan 160 HP’lik motor seçeneği ise 400 Nm tork üretiyor. Önceki nesillere oranla 25 kg daha hafif olan üçüncü nesil 2.2 litrelik Multijet motorlar aynı zamanda yüzde 7 oranında yakıt tasarrufu da sağlıyor. Yenilen Fiat Ducato; tasarımsal farklılılarıyla da segmentinde ayrışıyor. Ducato’nun Full Led Farları, yeni koyu gri ön ızgarası ve ızgara üzerine konumlandırılan yeni Fiat logosu, aracın hem teknolojik gelişmine vurgu yapıyor hem de şık görünümüne katkı sağlıyor.