Türkiye’de bir otomotiv markası tarafından ilk kez hayata geçirilen “Otomobil Abonelik Sistemi” ile kısa dönemli araç kiralama ile operasyonel kiralama yöntemlerinin en avantajlı koşulları,
SIXT rent car iş birliği ile yenilikçi bir çözümle müşterilere sunuluyor.
Abonelik Sistemi’nde kullanıcılar, FIAT’ın resmi web sitesi ve online satış kanalı onlinefiat.com.tr üzerinden, beğendikleri 500e araç için rezervasyon gerçekleştirebilecekler.
FIAT ve Sixt’in birlikte hayata geçirdiği yeni abonelik modeli ile
  2’inci seviye Otonom Şürüş Destek sistemime sahip ve tamamen elektrikli FIAT 500e’ye abone olmak mümkün olacak.
 
Türkiye otomotiv pazarının lideri FIAT; toplumun değişen ihtiyaçlarına yönelik yeni mobilite çözümleri ile uçtan uca ve en iyi müşteri deneyimi için mobilite çözümleri geliştirmeye devam ediyor.
Son 4 yıldır Türkiye’nin en çok tercih edilen otomotiv markası olan FIAT, 500e modeli ile başlattığı abonelik iş modeli ile bir ilk gerçekleştirilerek, otomobil kiralama sisteminde de ezber bozuyor.
SIXT iş birliği ile hayata geçen yeni otomobil abonelik sistemi ile farklı sektörlerde uygulanan abonelik modellerinde olduğu gibi otomobil kullanımında da kolaylık ve esneklik sağlıyor. Aboneliklerini başlatmak isteyen kullanıcılar; FIAT Türkiye’nin resmi web sitesi fiat.com.tr’deki Mobilite Menüsü altından başvurabilecek ya da FIAT’ın online satış kanalı, onlinefiat.com.tr üzerinden beğendikleri 500e modeli için rezervasyonlarını oluşturabilecek.
 
Esnek koşullarla otomobil kullanımı
Otomobil Abonelik Sistemi ile kısa dönemli araç kiralama ile operasyonel kiralama yöntemlerinin en iyi özellikleri bir araya getiriliyor. Abonelik modelinde, kısa dönem kiralamada, kiralamayı uzattığınızda sürekli değişen bedelleri ve operasyonel kiralamadaki kontrat bağlayıcılığı ortadan kalkıyor.
FIAT ve SIXT rent a car iş birliği ile devreye alınan model kapsamında, kullanıcılar abonelik süresi boyunca sabit bir ücret karşılığında araç aboneliklerini başlatabilecek ve diledikleri zaman, ek bir bedel ödemeden aboneliklerini sonlandırabilecekler. Sistem sayesinde kullanıcılar esnek koşullarla, tam elektrikli 500e otomobillerini deneyimleme şansı bulurken, araç sahibi olmanın getirdiği tüm vergilerden veya kiralamada süre koşulundan muaf olacaklar.
Elektrikli araçların yeni modası 500e, La Prima by Bocelli ile yenilikçi bir otomobil deneyimi
Sınıfının en teknolojik otomobili olan ve segmentinde 2’nci Seviye Otonom Sürüş Destek Sistemine sahip ilk şehir otomobili 500e, 3+1 ve Cabrio olmak üzere 3 farklı gövde tipi ile tercih edilebiliyor. WLTP standartlarına göre 320km menzile sahip olan modelin, Buz Beyazı, Sonsuz Siyah, Rose Gold, Mineral Gri, ve Gök Mavi renkleri bulunuyor. FIAT 500e, JBL “Sanal Mekanlar” (Müzik Odam, Kayıt Stüdyom, Opera Salonu, Açık Hava Mekanım) teknolojisiyle donatılan, dünyanın ilk şehir otomobili olarak da otomotiv dünyasında fark yaratıyor. Çevre dostu araçlara, parkında öncelik veren SIXT rent a car, SIXT+ lansmanı ile Avrupa’da en çok tercih edilen tam elektrikli araçlar arasında ilk sıralarda gelen Fiat 500e’yi, araç kullanıcılarına elektrikli araç deneyimi yaşatmak amacıyla ve farklı bir kullanım modeliyle sunacak. Böylelikle, ilk kez dünya yollarıyla buluştuğu 1957 yılından bu yana, otomobil dünyasının ikonik modelleri arasında yer alan Fiat 500’ün, yeni ve tamamen elektikli versiyonu 500e yenilikçi bir kullanım deneyimi ile de müşterileriyle buluşacak. Müşteriler, temmuz ayından itibaren, aylık 29 bin 900 TL + KDV'lik bedelle, 500e’ye abone olabilecek.