Bozüyük Otomotiv “Gümüş Yıldız Bayi” olurken, Gürses Otomotiv “Bronz Yıldız Bayi” olma başarısını gösterdi. En yüksek puanı alan 3 bayinin yöneticileri, düzenlenen törenle ödüllerini Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu ve Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç’tan teslim aldı. Fiat, ‘Yılın Yıldız Bayi’lerini belirledi. 2017 yılında 120 binden fazla araç satışı gerçekleştirerek pazar payını bir önceki yıla oranla yaklaşık 2 puan artıran ve 29 ilde pazar lideri olan Fiat’ın ‘Yıldız Bayileri’, müşteri memnuniyeti, satış, satış sonrası, finans ve süreç yönetimi alanlarında başarılı performans sergileyen Özakıncı Otomotiv, Bozüyük Otomotiv ve Gürses Otomotiv oldu.

 

Yılın “Altın Yıldız Bayi” Özakıncı Otomotiv olurken, Bozüyük Otomotiv “Gümüş Yıldız Bayi” ve Gürses Otomotiv ise “Bronz Yıldız Bayi” seçildi. En yüksek puanı alan 3 bayinin yöneticileri, ödüllerini Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu ve Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç’tan teslim aldı. Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, yaptığı konuşmada tüm bayilere teşekkürlerini sunarak başarılarının devamını diledi.

 

Binek ve hafif ticari araç segmentindeki güçlü ürün gamı ile Türkiye’nin tercih ettiği otomotiv markası olmayı sürdüren Fiat, 2015 yılında başlattığı ‘Yılın Yıldız Bayi’leri ödülleriyle Türkiye’deki tüm bayilerini sergiledeği performansa göre ödüllendiriyor. Yıldız bayiler hedef gerçekleştirme, pazar payı, müşteri memnuniyeti, satış sonrası hizmetler gibi kriterler arasından belirleniyor. En yüksek puanı alan ilk üç bayi sırasıyla “Altın Yıldız Bayi”, “Gümüş Yıldız Bayi” ve “Bronz Yıldız Bayi” olarak seçiliyor.