Ford Otosan, 10, 20, 25, 30 ve 35 yılını geride bırakan çalışanlarını ödüllendirdiği ‘Altın İz Hizmet Ödülleri’nin bu yıl altıncısını gerçekleştirdi. Törende 196 Ford Otosan çalışanına üst düzey yöneticiler tarafından plaketleri takdim edilirken, ödül olarak kıdem yılına bağlı olarak çeyrek altın hediye edildi. Ford Otosan üst düzey yöneticileri, Türk Metal Sendikası temsilcileri ve Ford Otosan çalışanlarının katıldığı törende, özel sahne gösterileri ile işitsel ve görsel bir şölen yaşatıldı. Ford Otosan’ın 60 yıllık köklü mirasında her bir çalışanın çok önemli emekleri olduğunu vurgulayan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Öncelikle, bu yılın, bugünlerin bizler için çok büyük anlamı var. Başarılarla dolu  60 yıllık bir geçmişimiz var. Ben sizleri ve ailelerinizi, çoğunuzu şahsen tanıyorum. Bugün de burada aileleriniz ile bulunuyorsunuz. Bunlar bana çok büyük mutluluk veriyor. Çünkü her zaman söylediğim gibi Ford Otosan bir aile. Bizim gücümüz bu büyük aileden geliyor. Bugüne kadar elde edilen başarılar kolay başarılar değil ve hepinizin çok çok büyük emekleri var. Bu emekleriniz için de hem kendim, hem şirketimiz, hem de yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum.”

Törende konuşma yapan Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener ise, “Otomotiv sektörümüzün köklü kurumlarından Ford Otosan'ın gelenekselleşen Altın İz Ödülleri'nde siz emekçi kardeşlerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu vesileyle sektöre sunduğunuz tüm emekleriniz ve katkılarınız için sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.