Bu olayın ülkemize olan önemini daha fazla hissettirmek adına, Otomobil Gazetesi ekibinden Uzay Alp Berksoy geçen hafta Otomobil Gazetesi instagram hesabından  Armağan Arabul ile online bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajda da Arabul’dan adı artık  Scuderia-E olan Formula-E hakkında çok önemli  bilgiler aldı. 

Bu proje için Formula-E yöneticileri ile çok önce temasa geçtiklerini belirten Arabul, ayrıca yetkililer ile bir ön sözleşme imzalama aşamasında olduklarını söyledi.  Bunun yanı sıra, Formula-E’ye katılmak için 12 takımdan birini satın almaları gerektiğini de ekleyerek, birkaç takımla da temasta olduklarını belirtti. Röportajın ilerleyen kısımlarında Formula-E’ye katılma hedefinin yanı sıra, aynı zamanda Formula-E’yi İstanbul’a getirme hedefi olduğunu da belirten Arabul: “Türkiye ne yazık ki Formula 1’i elinden kaçırdı, Formula-E’yi kaçırmaması lazım. Formula-E’nin üst düzey yöneticileri ile iletişim halindeyiz ve şampiyonayı İstanbul’a da getirmek için uğraşıyoruz.” müjdesini verdi.  Arabul söyleşide “Amacım elektrikli bir otomobilin her bakımdan benzinli bir süpersport otomobilden daha iyi olabileceğini kanıtlamak” dedi… 

Günlük dijital OTOMOBİL GAZETESİ’nin instagram hesabından Elektron İnnovativ’in kurucusu Armağan Arabul ile online röportajı Uzay Alp Berksoy gerçekleştirdi.