Mutlu Akü ve Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) işbirliğiyle düzenlenen “Mutlu Akü- OGD Fotoshow Otomobil Fotoğrafları” yarışmasının ikinci döneminde dereceye girenler belirlendi. Yılın otomobil fotoğrafının seçileceği yarışmanın ikinci döneminde, 43 fotoğraf değerlendirildi. Mutlu Akü CEO’su Göksel PAKER, Otomotiv Gazetecileri Derneği Başkanı Ufuk SANDIK ve  profesyonel fotoğraf sanatçısı Sefa YAMAK’tan oluşan jürinin yaptığı değerlendirme neticesinde birincilik ödülünü Oto Dergi ve Otomobil Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Çelik, ikincilik ödülünü Auto Motor Sport Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yaman Yılmaz, üçüncülük ödülünü ise Auto Press Dergisi Yazıişleri Müdürü Süleyman Fatih Tan’ın fotoğrafı kazandı.

 

Yılın Otomobil Fotoğrafı Nisan ayında açıklanacak

İki ayda bir yapılacak değerlendirmelerle her dönemin ilk 3 sırasını alan yarışmacıların teknoloji market hediye çeki sahibi olacağı Fotoshow Yarışması’nda üçüncü dönem 19 Şubat 2018 tarihinde başlayacak.

 

Hayata Değer Katan Mutlu Akü’nün sanat ve otomobil tutkusunun buluştuğu fotoğrafları ödüllendireceği yarışmanın büyük finali ise 2018 yılı Nisan ayında “Türkiye’de Yılın Otomobili Gala Gecesi”nde gerçekleştirilecek. Finalde, birincilik elde eden tüm fotoğraflar arasında yapılacak değerlendirme sonunda, “Yılın Otomobil Fotoğrafı” açıklanacak ve yılın birincisi büyük ödülü kazanacak. Yarışma boyunca dereceye giren fotoğraflar final günü düzenlenecek fotoğraf sergisinde ziyaretçilerle buluşacak.

 

Katılım için OGD üyesi olma şartı aranan yarışmada katılımcılar ikinci dönemde de ''mutlufotoshow.com'' internet adresine girip, üyeliklerini oluşturabilecek ve fotoğraflarını yükleyebilecekler.