Renault Mais'in başarılı Kurumsal İletişim Müdürü Fulya Özkan 13 yıllık aradan sonra radikal bir karar vererek istifa etmiş ve kurumdam ayrılmıştı. Sektörde şaşkınlık yaratan bu haberi dün ilk kez Otomobil Gazetesi'nde paylaşmıştık. Fulya Özkan bugün yeni adresini açıkladı. E-ticaret platformu n11.com şirketinde Kurumsal İletişim Müdürü olarak görevine başlayan Fulya Özkan'a yeni işinde başarılar diliyoruz. 

Yıllardır otomotiv sektöründe önemli başarılara imza atan Fulya Özkan'ın sürpriz ayrılığı otomotiv medyasında görev yapan gazeteciler arasında da şaşkınlık yarattı. Belki de ilk kez görevinden ayrılan bir iletişimci için basın mensupları bu kadar yoğun şekilde hem üzüntülülerini paylaştılar hem de olumlu düşüncelerini dile getirdiler... 

Bu arada en çok merak edilen konuların başında da Fulya Özkan'ın yerine kimin geleceği geliyor... Renault Mais yönetiminden sızan bilgilere göre Fulya Özkan'ın yerine kısa sürede hemen bir iletişimci alınmayacak. İşler kurum içinden yürütülmeye çalışılacak.

Alınacak olan iletişimcinin de "uzman pozisyonu"nda olacağı söyleniyor.