Otomotiv dünyasının en büyük buluşması olan, bugünün ve geleceğin otomobil teknolojilerinin sergileneceği İstanbul Autoshow 2017, Generali’nin şaşırtıcı sürprizine ev sahipliği yapacak. Gösterime girdiği yıllarda başrol oyuncusunun zaman makinasına dönüşen arabasıyla geçmişe ve geleceğe giderek yaşadığı maceraları anlatan Geleceğe Dönüş filminin en popüler kahramanı olan DeLorean DMC-12 ile ziyaretçiler Generali Sigorta farkıyla zamanda nostaljik bir yolculuğa çıkacak.

Geleceğin Sigortacılığı Generali ile Şekilleniyor

Türkiye’de dijital sigortacılığı hayata geçiren, geliştirmiş olduğu ürün ve hizmetlerin yanı sıra kullandığı teknolojik alt yapı ile geleceğin sigortacılığına yön veren Generali, geçmiş yıllarda dünyanın birçok ülkesinde popüler olmuş televizyon dizisi Kara Şimşek’in - KITT’ini 2015 yılında Autoshow fuarına konuk etmişti. Bu yıl ise yenilikçi ve inovatif yaklaşımının temsili olan DeLorean DMC-12 ile sahip olduğu değerlere vurgu yapıyor.

Efsane arabayı yakından görmek isteyen araba severler, 21-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Generali standını ziyaret edebilir.