Dünyada eşi-benzeri olmayan bir işe girişmemizin üzerinden 100 özel gün geçti. Temmuz ayının ilk haftasından itibaren haftanın beş günü yepyeni bir mecra ile karşınızda oluyoruz. Bugün tam 100’üncü sayımızı okuyorsunuz… Türkiye’nin en büyük dijital gazete ve dergi platformu olan Turkcell Dergilik’te günlük OTOMOBİL GAZETESİ ile her sabah karşınızda oluyoruz. Ve her gün özgün, tüketici ağırlıklı içeriklerimizle binlerce bilinçli gazete ve dergi okur profiline ulaşıyoruz.
Herkes için “yeni” olan bu mecra, bir anlamda değişen okuma alışkanlıklarımıza ayak uyduran ilk ve tek otomotiv medyası oldu. Basılı dergi ve gazetenin pek de ilgi görmediği şu ortamda; çağdaş bir uygulama ile 3.5 milyonu aşkın okurun kullandığı dijital platformda “Ulusal” gazetelerin arasında olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bir taraftan da Türkiye’de otomotiv medyasına bambaşka bir soluk getirdiğimiz için de çok mutluyuz.
Tek amacımız her geçen gün daha fazla “doğru okura” ulaşmak ve bu mecrayı kalıcı hale getirmek. Pazartesi’den Cuma gününe kadar çıkan tüm sayılar gece yarılarına kadar süren özverili çalışmanın bir ürünü. Ben bu aşamada bu özveriyi gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onların bu iyi niyetli, özverili ve anlayışlı duruşları olmasa bu yayın gerçekleşmesi mümkün değildi. Bir teşekkürü de, bize bu konuda inanan ve destekleyen Turkcell Dergilik ekibine borçluyuz… Özel bir teşekkür de; bu projeyi hayalken desteklemeye başlayan ve bu desteğini her pazartesi sorularıma verdiği sağduyulu ve bilgi dolu yanıtlarla sürdüren otomotiv gazetecisi arkadaşım Ufuk Sandık’a…  
Tabii bir de en önemlisi bizim bu yolculuğumuzda yanımızda olan markalar… Bize, yaptığımız işe, günlük dijital gazete projesine sıcak bakan bizi ilk günden destekleyen markalar… Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Onların bu erken olumlu tepkileri bize güç ve moral verdi.
100 sayıda toplam 120 bin okuru geçtik. Bu, içinde bulunduğumuz şu ortamda gerçekten önemli bir rakam. Çoğunluğun hiçbir şey okumadığı, sadece izlemeyi tercih ettiği şu dönemde  gazete ve dergi platformundan bu gazetenin 120 bini aşkın okurla buluşması bence büyük başarı… Umarım bu rakam önümüzdeki dönem içinde daha da artarak büyüyecek…
Günlük dijital OTOMOBİL GAZETESİ’nde haftaiçi her sabah buluşmak üzere…