“Bu hedefe ulaşmamızda yeni PEUGEOT 308’in çok büyük bir katkısı olacak. Önümüzdeki yıl, toplam satışlarımızın %10’unun yeni 308 olmasını hedefliyoruz. Bu senede son 4 ayda satışa sunduğumuz yeni PEUGEOT 308’den 2500 adet satmayı hedefliyoruz. 2500 adet dediğimizde aslında bu segmentin büyüklüğüne baktığımızda yaklaşık yüzde 13 civarında bir pazar payına denk geliyor. Yaklaşık olarak bir yıldır 308 modelimizi müşterilerimizle buluşturamıyoruz. Uzunca sayılabilecek bir aradan sonra yüzde 13’lük bir pazar payı aslında bizim aracımıza ne kadar güvendiğimizi, teknolojik anlamda, tasarım anlamında, performans anlamında tüketicimizin beklentilerini ne kadar iyi karşılayacağını ortaya koymuş oluyor. “
 
Seneye Peugeot Türkiye tarihinin satış rekorunu kıracağız.
“Gelecek sene 57 bin adetlik hedefe koşarken mevcut ürün gamımızın performansının yanında ilave yeni segmentlerde araçlarımız da olacak. Daha önce buluşmadığımız yeni müşteri kitleleriyle buluşmayı, yeni segmentlerde yeni araçlar lanse etmeyi planlıyoruz. 57 bin adet bu anlamda çok inandığımız bir hedef. Bu anlamda 57 bin adetlik hedef, PEUGEOT Türkiye tarihi için de rekor bir seviye olacak. Gelecek sene, bu adetleri yapıp kendi rekorumuzu kırmayı hedefliyoruz.”
 
Bayi ağı büyüyor
“Bugün Türkiye’de 57 adet showroomla temsil ediliyoruz. Hali hazırda yüzde 92 oranında Türkiye’yi kapsama oranımız var. Yıl sonuna kadar 4 tane daha yeni bayimiz açılıyor olacak. Önümüzdeki yıl da 3 yeni bayimiz ile birlikte 2023 yıl sonu itibarıyla 64 bayiden oluşan bir ağa sahip olacağız ve Türkiye’nin %94’ünü kapsıyor olacağız.